Έγκλημα-Γλυκά Νερά: Οι πρώτες εικόνες από το σκηνικό της ληστείας μέσα στο σπίτι

Νέες εικόνες δίνει ο ΣΚΑΪ στη δημοσιότητα από το εσωτερικό του σπιτιού στα Γλυκά Νερά, όπου ο συζυγοκτόνος σκηνοθέτησε υποτιθέμενη ληστεία για να καλύψει ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του και έπνιξε τον σκύλο τους μπροστά στο 11 μηνών βρέφος τους.

Το παράθυρο

skai.gr

Αυτό είναι το βασικό στοιχείο που χρησιμοποίησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για να αποδείξει ότι κάποιοι εισέβαλαν στο σπίτι του ζευγαριού. 

Όπως υποστήριξε ο ίδιος, το συγκεκριμένο παράθυρο ήταν σε ανάκληση προκειμένου να φεύγουν οι οσμές από το πλυντήριο. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία, την παραβίαση του παραθύρου έκανε μεταξύ 05:22 με 05:53, όπου φαίνεται να ανεβαίνει ορόφους από την εφαρμογή του κινητού του.

Η κάμερα

skai.gr

Πρόκειται για το πειστήριο νούμερο 35, η κάμερα που ο πιλότος ξήλωσε και πέταξε πίσω από τον καναπέ, που καθόταν νωρίτερα με το μωρό.

Επίσης, φρόντισε να αφαιρέσει την κάρτα μνήμης της κάμερας.

Η τελευταία καταγραφή της κάμερας ήταν στις 00:26 της 11ης Μαΐου. Ωστόσο, η τελευταία επικοινωνία της κάμερας με κάποιον χρήστη που είχε πρόσβαση έγινε στις 01:19. Αυτοί, όμως, οι χρόνοι είναι πλασματικοί, επομένως δε μπορούν οι αρχές να ξέρουν την ακριβή ώρα που αφαιρέθηκαν οι κάρτες μνήμης.

skai.gr

Το επιτραπέζιο παιχνίδι

Στο σαλόνι ήταν το έπιπλο όπου βρισκόταν η Monopoly. Όπως φαίνεται δεν υπάρχει ιδιαίτερη ακαταστασία, σαν να έχει ψαχτεί ο χώρος από ληστές, ενώ το μόνο πράγμα που είχε βγει από τη θέση του ήταν το επιτραπέζιο παιχνίδι.

Στο παιχνίδι αυτό ο συζυγοκτόνος ισχυριζόταν ότι είχε κρύψει 9.500 ευρώ τα οποία αφαίρεσαν οι ληστές.

skai.gr

Η φωτογραφία από το κινητό της Καρολάιν

Την φωτογραφία αυτή τράβηξε η Καρολάιν από την εφαρμογή που είχε στο κινητό της που συνδεόταν στις κάμερες. Στην φωτογραφία φαίνεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να κάθεται στον καναπέ με τη μικρή Λυδία.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα, μετά τη διαμάχη του ζευγαριού.

Το στοιχείο αυτό αποτελεί έναν γρίφο για την αστυνομία.

Πηγή: skai.gr