Έγκλημα-Γλυκά Νερά: Ο σύζυγος της Καρολάιν είδε το πρόσωπο του δράστη - Τι κατέθεσε

Αυτή η εικόνα του συζύγου της Καρολάιν με την μόλις 11 μηνών Λυδία στην αγκαλιά ρου, λίγο πριν την κηδεία της άτυχης γυναίκας στην Αλόννησο, έχει στοιχειώσει την κοινή γνώμη και τα στελέχη της δίωξης εγκλημάτων που αγγίζουν τους δράστες της στυγερής δολοφονίας.

Ο 33χρονος πιλότος κατέθεσε πως είδε το πρόσωπο του δολοφόνου της γυναίκας του πριν τον δέσουν, την μοιραία βραδιά της εισβολής στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά…

«Όταν ο άνδρας ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι για να ακινητοποιήσει την σύζυγό μου, του έπεσε το περιλαίμιο μοτοσικλετιστή που φορούσε και είδα το πρόσωπο του. Μίλησε μόνο μια φορά σε μια γλώσσα που δεν γνωρίζω» αναφέρει στην κατάθεση του ο σύζυγος της εκλιπούσας. 

Μάλιστα ο 33χρονος σύμφωνα με τα όσα δήλωσε έχανε τις αισθήσεις του λόγω έλλειψης οξυγόνου κατά την διάρκεια της παραμονής των δραστών στο σπίτι

«Οι δυο άρχισαν να με δένουν με ένα σπάγκο. Τα χέρια και τα πόδια από τους καρπούς σε εμβρυακή στάση. Μου πέρασαν μονωτική ταινία από τον λαιμό πολύ σφιχτά και ανέβαναν  προς τα πάνω. (…)Φώναζαν και απειλούσαν την Καρολάιν λέγοντας πως θα σκοτώσουν το παιδί αν δεν τους πει που έχουμε τα λεφτά».

«Θα τους πιάσουμε…» δήλωσε ο : Γ.Γ Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Σπήλιος Κρικέτος. Ο πιλότος φέρεται να έχει περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, το χρώμα των ματιών του και των μαλλιών το.  

Ο Γιώργος Αυτιάς μίλησε με τον πρώτο αστυνομικό που μπήκε στο σπίτι και μετέφερε να όσα  συγκλονιστικά είδε τα πρώτα λεπτά της τραγωδίας

Οι αστυνομικοί  "σαρώνουν" την ευρύτερη περιοχή στα Γλυκά Νερά για τον εντοπισμό υλικού από κάμερες ασφαλείας και έχουν εστιάσει σε οχήματα που πέρασαν σε κοντινή αποσταση από το σπίτι που διέμενε το ζευγάρι το επίμαχο χρονικό διάστημα . 
Καλλιακμάνης

Στελέχη της ασφάλειας εκτιμούν  πως οι δράστες ήταν απρόσεκτοι καθώς αστυνομικοί της δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής έχουν συλλέξει από τους χώρους του σπιτιού, αποτύπωμα γενετικού υλικού όπως τρίχες και σταγόνες ιδρώτα και αναμένουν τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Συγκλονισμένη η δασκάλα της άτυχης Καρολάιν μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΙ και ανέφερε πως η Καρολίαν ήταν η χαρα της ζωής, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των δραστών

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι δράστες είναι σεσημασμένοι και έχουν εκτίσει ποινές φυλάκισης, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα από την άρση απορρήτου των επικοινωνιών το επίμαχο διάστημα της εισβολής προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ των δραστών.

Πηγή: skai.gr