Χαμόγελα και ξέγνοιαστες στιγμές για τα παιδιά της Ουκρανίας με τη βοήθεια της Kaizen Gaming

Πάνω από 2 εκατομμύρια παιδιά έχουν εκτοπιστεί από τα σπίτια τους στην Ουκρανία τους τελευταίους 7 μήνες του πολέμου, με περισσότερα από 150 παιδιά από τη γειτονική μας χώρα να βρίσκονται σε προσφυγικές δομές στην Ελλάδα. 

Η Kaizen Gaming, η κορυφαία GameTech εταιρία που βρίσκεται πίσω από τα brands Stoiximan και Betano, θέλοντας να συνεισφέρει στην ανθρωπιστική κρίση που προέκυψε λόγω του πολέμου και σε μια προσπάθεια ουσιαστικής στήριξης της πιο ευάλωτης ομάδας, αυτή των παιδιών, ήρθε σε επαφή με την οργάνωση Help Ukraine στην Ελλάδα, ενημερώθηκε και έδρασε έμπρακτα.

Αφού εντόπισε τις ανάγκες που υπήρχαν, αποφάσισε να προσκαλέσει 100 παιδιά ηλικίας από 6 έως 14 ετών, να περάσουν 2 εβδομάδες παιχνιδιού, εκπαίδευσης και διακοπών σε κατασκηνώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καλύπτοντας πλήρως τα έξοδα φιλοξενίας τους. 
 

kaizen

Έμπρακτα δίπλα στα παιδιά με κάθε κάλυψη 

Η εταιρία θέλοντας να διασφαλίσει την ομαλή προσαρμογή και τις καλύτερες δυνατές συνθήκες φιλοξενίας των παιδιών, μερίμνησε έγκαιρα για τη μεταφορά τους ενώ φρόντισε για τη συνεχή παρουσία μεταφραστών και ψυχολόγων στις κατασκηνώσεις όπως και για την προμήθεια του απαραίτητου ρουχισμού και εξοπλισμού.
 

kaizen7

Το πιο σημαντικό για τη δράση ήταν τα παιδιά να μπορέσουν να χαρούν στιγμές ξεγνοιασιάς, να βρεθούν με φίλους και να συμμετέχουν σε πλήθος αθλητικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων, κάτι το οποίο επετεύχθη! 

Οι 2 εβδομάδες πέρασαν και η αυλαία της κατασκηνωτικής περιόδου ‘έπεσε’ πριν από λίγες ημέρες με τα παιδιά να έχουν στις αποσκευές τους, αυτή τη φορά, όμορφες εμπειρίες και νέους φίλους. 

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της Kaizen Gaming, της εταιρίας πίσω από τα brands Stoiximan και Betano. Η εταιρία προσφέρει με το έργο της θετικό κοινωνικό αποτύπωμα στην Ελλάδα και σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται. Για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που προέκυψε από τον πόλεμο στην Ουκρανία η εταιρία δώρισε επίσης, το Φεβρουάριο του 2022 ,100.000 ευρώ στον Ερυθρό Σταυρό Ρουμανίας . Στόχος ήταν η υποστήριξη των πρώτων κυμάτων προσφύγων που διέφυγαν στη Ρουμανία, μία από τις 10 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται η Kaizen Gaming.