Δράκος Κάβου: «Με χτύπησε, με βίασε και με βιντεοσκοπούσε»- Η κατάθεση 34χρονης (vid)

Tις μαρτυρικές ώρες που έζησε στα χέρια του «Δράκου του Κάβου» στην Κέρκυρα περιγράφει στην κατάθεση της στις αρχές 34χρονη.

«Με χτύπησε, με κακοποίησε άγρια, με βιντεοσκοπούσε και με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει» υποστηρίζει στην κατάθεσή της η γυναίκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεποετάζ, ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε στο σπίτι που διέμενε με τον σύντροφό της το απόγευμα της 4ης Μαΐου.

«Κατάλαβα ποιός είναι, επειδή είναι φίλος με τον σύντροφό μου στο Facebook. Εγώ δεν ήθελα αυτόν άνδρα στο σπίτι μου, επειδή έμαθα ότι στο παρελθόν είχε βιάσει δύο Αγγλίδες…» αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Κοιμόμουν και ξαφνικά ξύπνησα. Διαπίστωσα ότι ο σύντροφός μου λείπει. Τότε κάποιος χτύπησε την πόρτα και είδα τον κατηγορούμενο. Μετά έφυγε για να επιστρέψει. Ισχυρίστηκε ότι ο φίλος μου είχε βγει και είχε πιει και έπρεπε να πάμε να τον πάρουμε. Περπατούσαμε αρκετή ώρα και με πήγαινε από χωματόδρομο. Φοβήθηκα».

Όπως αναφέρει το θύμα, ο εφιάλτης του ξεκίνησε την στιγμή που διαμαρτυρήθηκε στον 47χρονο, που έχει εκτίσει ποινή για βιασμούς στο παρελθόν, για την απόσταση της διαδρομής.

«Με έπιασε από τα μαλλιά και με χτύπησε πολλές φορές στο κεφάλι» λέει στην κατάθεσή της και περιγράφει ακόμα ότι κοιμήθηκαν σε μία καλύβα.
Την επομένη μέρα ο κατηγορούμενος τη βίασε.

Μιλώντας στην εκπομπή “Μαζί σου” ο δικηγόρος του 47χρονου υποστήριξε ότι ο πελάτης του είναι αθώος. Όπως ισχυρίζεται ο 47χρονος, η ερωτική πράξη ήταν συναινετική αλλά διώκεται για το δικαστικό παρελθόν του, τόσο από τα ελληνικά όσο και από τα βρετανικά ΜΜΕ.

«Εξέτισε την ποινή του και προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή» τόνισε ο δικηγόρος του 47χρονου.

Πηγή: skai.gr