Δολοφονία-Γλυφάδα: «Είχαμε διαφορές» είπε ο 51χρονος που σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του

Νεκρός μετά από άγρια επίθεση με μαχαίρι από τον γιο της συντρόφου του δέχτηκε ένας 66χρονος άνδρας στην Γλυφάδα.

Ο 51χρονος δράστης σύμφωνα με πληροφορίες δεν ενέκρινε τη σχέση της μητέρας του και αυτός ήταν ο λόγος για τις συχνές προστριβές που σημειώνονταν μεταξύ τους

Μάλιστα όσα είπε ο ίδιος τους αστυνομικούς και από όσα περιγράφει το περιβάλλον, όχι μόνο δεν συμφωνούσε με τον επί 20 ετών δεσμό της μητέρας του με τον 66χρονο, αλλά είχαν και οικογενειακές διαφορές οικονομικού χαρακτήρα.

Σημειώνεται πως ο 51χρονος είχε γυρίσει στην Ελλάδα από την Δανία πριν από 2 μήνες. Για αρκετά χρόνια αναζητούσε δουλειά στο εξωτερικό, ενώ αναγκάστηκε εγκαταλείψει την Ελλάδα καθώς αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ήταν γύρω στις 6 και μισή το πρωί, όταν ο ηλικίας 51 ετών δράστης, έστησε καρτέρι στο θύμα του. Μόλις άνοιξε την πορτα της επιχείρησης χρωμάτων που διατηρεί στην οδό Βορείου Ηπείρου, ο δράστης μπήκε στο εσωτερικό του. 

Αρχικά  είχαν λεκτική αντιπαράθεση, με τα αίματα να "ανάβουν" και τον δράστη να μαχαιρώνει με μανία  τον ηλικιωμένο στην κοιλιά και τον θώρακα.

Αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού κάλεσαν άμεσα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ με ασθενοφόρο να μεταβαίνει άμεσα στο σημείο και να μεταφέρει τον άνδρα στο "Ασκληπιείο" της Βούλας.  

Ο ΄άτυχος άνδρας κατέληξε λίγη ώρα αργότερα
 

Πηγή: skai.gr