Δολοφονία 19χρονου: Βρέθηκε δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος

Δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος στη σκηνή του εγκλήματος στη Χαριλάου εντόπισε η ΕΛΑΣ όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Το μαχαίρι έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστεί σε ποιον ανήκουν οι κηλίδες αίματος.

Στο μεταξύ, την ώρα που οι έρευνες των διωκτικών Αρχών συνεχίζονται και άρχισαν να ταυτοποιούνται και άλλα μέλη της ομάδας που επιτέθηκε και σκότωσε τον 19χρονο Αλκη, η «καμπάνα» της Δικαιοσύνης «χτύπησε» ήδη τον 23χρονο αλβανικής καταγωγής φερόμενο δολοφόνο. Καταδικάστηκε για τα όσα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Π. Π. Γερμανού, ενώ τη Δευτέρα θα κληθεί να απολογηθεί στον ανακριτή.

Τα εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας φαίνεται να έχουν ταυτοποιήσει γενετικό υλικό ή αποτυπώματα του 23χρονου κατηγορούμενου όπως επίσης και γενετικό υλικό- αίμα του 19χρονου Άλκη, σε ένα ξύλινο στυλιάρι στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης. Πρόκειται για βασικά στοιχεία τα οποία και επί της ουσίας "δένουν" τις κατηγορίες σε βάρος του 23χρονου.

Ο 23χρονος που έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για τη δολοφονία του Άλκη το μεσημέρι της Δευτέρας αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του με την υπόθεση ενώπιων του εισαγγελέα, όπως άλλωστε έπραξε και απέναντι στους αστυνομικούς, όμως δεν έπεισε καθώς ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή. Εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών και οργής του κόσμου οδηγήθηκε, χθες το πρωί, στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης. 

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία σάρωσε τους συνδέσμους οργανωμένων οπαδών ομάδων (ΠΑΟΚ, ΆρηΗρακλή) με ταυτόχρονες επιχειρήσεις σε όλη τη Θεσσαλονίκη. Συνολικά ερευνήθηκαν 13 σύνδεσμοι σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος. Σύμφωνα με την αστυνομία, κατασχέθηκαν μαχαίρια, σιδερογροθιές, λοστοί κι άλλα αντικείμενα.

Σε σχέση με τα ευρήματα, συνελήφθησαν δύο υπεύθυνοι συνδέσμων, 43 και 36 ετών.

 

Δείτε όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr