Διπλό φονικό-Κέρκυρα: Τους σκότωσε γιατί ήθελαν να του κάνουν έξωση –Μαρτυρία φίλης 63χρονου θύματος

Διπλό φονικό-Κέρκυρα: Τους σκότωσε γιατί ήθελαν να του κάνουν έξωση –Μαρτυρία φίλης 63χρονου θύματος

Σοκ έχει προκαλέσει το διπλό φονικό στην Κέρκυρα και η αυτοκτονία του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης σκότωσε τη σπιτονοικοκυρά του, καθώς είχαν διαφορές και ήθελε να του κάνει έξωση. Το δεύτερο θύμα ήταν ένας γείτονας.

Ο 67χρονος αυτόχειρας κατοικούσε στο ισόγειο του και φέρεται να δημιουργούσε προβλήματα στην ιδιοκτήτρια, με την οποία μάλιστα είχε κάνει προφορική συμφωνία να μην πληρώνει μίσθιο, αλλά να φροντίζει τον κήπο του συγκροτήματος διαμερισμάτων.

Ο 63χρονος γείτονας σκοτώθηκε ακαριαία από τους πυροβολισμούς, ενώ η ιδιοκτήτρια του ακινήτου μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τη σώσουν. 

Κάτοικοι της περιοχές λένε πως ο δράστης ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος που έκανε βόλτες με έναν τετράποδο φίλο που υπεραγαπούσε και φρόντιζε.

Το χρονικό

Γύρω στις 11 το πρωί ιδιοκτήτρια και δράστης είχαν δώσει ραντεβού για να μπορέσουν να βρουν μια λύση.

Η γυναίκα και ο γείτονας πυροβολήθηκαν από την καραμπίνα του 67χρονου σχεδόν εξ επαφής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γείτονας άκουσε τις φωνές και προσπάθησε να βοηθήσει.

Ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε τη νεκροψία, είπε ότι φαίνεται το έγκλημα να ήταν προμελετημένο. 

Σύμφωνα με μαρτυρία οικογενειακής φίλης του 63χρονου θύματος, ο άνδρας κατά πάσα πιθανότητα βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.

«Μας είπε ότι το πρωί θα μιλούσε εδώ με την ιδιοκτήτρια. Δεν σκοτώνεις έτσι. Δε μπορώ να καταλάβω. Πιστεύω ότι κατέβηκε να βοηθήσει. Έχει μια βδομάδα που ήρθε. Γύρισε να φτιάξει το σπίτι για να έρθει σε λίγες μέρες η γυναίκα του με την κόρη του.»
 

Πηγή: skai.gr