Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 25ης Μαρτίου λόγω παρέλασης: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί Παρασκευή και Σάββατο στην Αθήνα

Που θα απαγορευτεί σταδιακά η στάση, η στάθμευση και η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθήνα  - Στις 25 Μαρτίου θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων -  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στη Θεσσαλονίκη 24 και 25 Μαρτίου

Κλείσιμο

Δικογραφία σε βάρος τουλάχιστον 17 ατόμων για τα βίαια επεισόδια στη Λέσβο

Δικογραφία σε βάρος πέντε κατοίκων της Λέσβου για σοβαρά αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και κατά άλλων 12 για πλημμελήματα σχηματίσθηκε από τις Αρχές σχετικά με τα επεισόδια σε βάρος προσφύγων και μεταναστών που σημειώθηκαν στην πλατεία Σαπφούς βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, πρόκειται για άτομα που ταυτοποιήθηκαν από την Αστυνομία ως ενεχόμενοι στην επίθεση κατά των αιτούντων άσυλο που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία και κατά των αστυνομικών που επιχειρούσαν στο σημείο.

Οι κακουργηματικές πράξεις, που προς το παρόν έχουν ταυτοποιηθεί από την αστυνομία, είναι αυτές του εμπρησμού και της απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, ενώ οι πλημμεληματικές κατηγορίες είναι πολλές με κύρια αυτή της στάσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η πρώτη δικογραφία, καθώς η έρευνα συνεχίζεται, διαβιβάζεται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.

Η συγκέντρωση των προσφύγων και μεταναστών στην πλατεία έληξε την Δευτέρα, όταν η Αστυνομία συνέλαβε 120 άτομα.
Πηγή: ΑΜΠΕ - skai.gr