Δικηγόρος Μυλωνοπούλου: Ο σύζυγος Καρολάιν συναίνεσε να μιλήσει η εντολέας μου στα ΜΜΕ-Γιατί κλήθηκε να καταθέσει

Την αποκάλυψη ότι η εντολέας της και κλινική σύμβουλος υγείας της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου, είχε την έγγραφη προέγκριση του πιλότου, πριν μιλήσει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, έκανε η δικηγόρος της, Σταματία Μάρκου. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα», δήλωσε ότι «ο πιλότος είχε δώσει έγγραφη προέγκριση προκειμένου η εντολέας μου να δώσει διευκρινίσεις στους δημοσιογράφους για τη σχέση τους. Η κ. Μυλωνοπούλου δεν θα έδινε διευκρινίσεις αν δεν είχε την έγκριση του συζύγου». 

Συμπλήρωσε δε ότι η κλινική σύμβουλος υγείας πραγματοποίησε 8 συνεδρίες με την Καρολάιν και σε όλες συνοδευόταν από τον σύζυγο της υπογραμμίζοντας ότι είχε αναπτυχθεί μια άριστη σχέση μεταξύ τους. Αναφορικά με τους λόγους που την επισκεπτόταν, εξήγησε ότι η Καρολάιν ήταν μικρή σε πολύ μικρή ηλικία, είχε αποβάλει πριν τη γέννηση του παιδιού της και πέρασε μια διαδικασία που πράγματι χρειαζόταν έναν σύμβουλο υγείας. 

Η κ. Μάρκου επισήμανε ότι η εντολέας της κλήθηκε λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά, να δώσει κατάθεση διότι ο σύζυγος ανέφερε στην κατάθεση του ότι παρακολουθούσαν ψυχοθεραπείες. «Παρόλο που κλήθηκε από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, η κατάθεση της ως μάρτυρας είχε αποκρυφθεί από τον σύζυγο. Δε θεώρησε τον εαυτό της ως βασικό μάρτυρα. Δεν είχε να εισφέρει κάτι, καθώς δε γνώριζε στοιχεία για τη δολοφονία. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον σύζυγο προκειμένου να του εκφράσει τα συλλυπητήρια της, δεν του το είπε. Ο πιλότος το έμαθε όταν διέρρευσε στα μέσα», τόνισε η συνήγορος της κ. Μυλωνοπούλου. 

Παρόλα αυτά, επισήμανε ότι η σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού δεν κλονίστηκε ποτέ και συνεχίζει ακόμα και σήμερα. 

Πηγή: skai.gr