Δίκη για βιτριόλι: Στο δικαστήριο η κατηγορούμενη -Καμία οπτική επαφή με την Ιωάννα

Καταθέτουν σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο οι γιατροί της Ιωάννας Παλιοσπύρου, που δίνουν μάχη για να κερδίσει «μία κανονικότητα».

Η Ιωάννα που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι από την 37χρονη κατηγορούμενη αντιμετωπίζει ακόμη κινδύνους για την υγεία της, πράγμα που πρόκειται να τονίσει και η Διευθύντρια της Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής του Θριασίου Νοσοκομείου, Μαρία Καλοφώνου.

Παρούσα στη δίκη θα είναι και η κατηγορούμενη, η οποία έφτασε στο δικαστήριο στις 9 π.μ. με την αστυνομική κλούβα, ενώ ένα τέταρτο νωρίτερα είχε φτάσει η Ιωάννα μαζί με τους γονείς της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο γυναίκες δεν έχουν καμία οπτική επαφή.

Οι γιατροί αναμένεται με την ανάδειξη της κατάστασης που αντιμετώπισαν με την ασθενή τους, να στοιχειοθετήσουν την πραγματική βούληση που είχε η κατηγορουμένη όταν έστησε καρτέρι στην Ιωάννα κρατώντας μία μεγάλη ποσότητα καυστικού υγρού.

Παράλληλα, η Πολιτική Αγωγή αναμένεται να καταθέσει και εγγράφως στο δικαστήριο αίτημα προκειμένου να κληθούν για κατάθεση δύο ακόμη πρόσωπα που είχαν επικοινωνία με την κατηγορούμενη πριν και μετά την επίθεση. 
 

Πηγή: skai.gr