Κλείσιμο

Δικαστική προσφυγή κατά ΣΥΡΙΖΑ από Πατούλη για τις αφισοκολλήσεις

Να σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ την παράνομη αφισοκόλληση ζητεί η Περιφέρεια Αττικής καταγγέλλοντας ότι τους τελευταίους μήνες η αξιωματική αντιπολίτευση περιφρονεί τους νόμους για τις αφίσες στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου.

«Από χθες το βράδυ, στο κεντρικό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Αττικής (Ιερά Οδός, Πέτρου Ράλλη, Κηφισός, Λ. Θησέως, Λ. Κωνσταντινουπόλειως, Μεσογείων, Λένορμαν, Λ.Αθηνών, Παραλιακή, κ.λ.π.) αναρτώνται παράνομα χιλιάδες αφίσες, που «διαφημίζουν» πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον κ. Α. Τσίπρα, που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Η Περιφέρεια Αττικής διαμηνύει ότι «δε θα ανεχθεί άλλο αυτές τις ανεύθυνες συμπεριφορές» και πως θα απαντήσει με ακόμη μεγαλύτερη νομιμότητα «στη συστηματική παραβίαση της ισχύουσας νομοθεσίας».

«Θεωρούμε αυτονόητο ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες των Δήμων θα επιβάλουν τα πρόστιμα που προβλέπονται για την παράνομη αφισοκόλληση. Ενώ θα προσφύγουμε άμεσα και στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, για να διασφαλίσουμε ότι κανένας δε θα μπορεί να περιφρονεί χωρίς συνέπειες τους νόμους του Κράτους μας».

Πηγή: skai.gr