Δείτε πού έκρυβαν σχεδόν… μισό τόνο κάνναβης σε τροχόσπιτο (φωτό)

Σχεδόν… μισό τόνο (420 κιλά) ακατέργαστης κάνναβης έκρυβαν σε τροχόσπιτο oι ευφάνταστοι τρεις δράστες που συνελήφθησαν στην Πάτρα. 

Πρόκειται για έναν 57χρονο, έναν 58χρονο και μία 30χρονης αλλοδαπή, που συνελήφθησαν τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών ουσιών.

Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε με τη συνδρομή ειδικού οχήματος ανίχνευσης με ακτίνες Χ σε αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένες καθόλο το μήκος της οροφής του, και συγκεκριμένα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη - υπερκατασκευή, 59 αεροστεγείς πλαστικές συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 420 κιλών.

Από την Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών (ΠΟΔΙΝ) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, πρόκειται να αποσταλεί η κατασχεθείσα ποσότητα ναρκωτικών ουσιών στη Χημική Υπηρεσία Πατρών για εξέταση, ενώ κατασχέθηκαν επίσης το όχημα, τρία κινητά τηλέφωνα, μία ταμπλέτα και μία συσκευή πλοήγησης GPS.


Πηγή: skai.gr