Αυτός είναι ο κρατούμενος που διέπραξε ληστείες ενώ ήταν σε άδεια (video)

Στην δημοσιότητα κατόπιν σχετικής εισαγγελικής διάταξης δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 44χρονου τροφίμου φυλακών που πραγματοποίησε ληστείες ενώ βρισκόταν σε άδεια από τις φυλακές.

Ο 44χρονος είχε συλληφθεί στις 20 Αυγούστου για κλοπές σε φαρμακεία και μίνι μάρκετ σε Αιγάλεω και Περιστέρι.

Ο άνδρας είχε πραγματοποιήσει τρεις ληστείες ενώ βρισκόταν σε άδεια από τις φυλακές. Πρόκειται για τον ΕΓΛΕΝΤΖΕ Χρήστο του Ιορδάνη και της Βασιλικής, γεννηθέντα στις 4-8-1975 στη Νίκαια ο οποίος και είχε πραγματοποιήσει τρεις ληστείες βρισκόμενος σε άδεια από τις φυλακές.

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ληστείας κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από τέτοιες αξιόποινες πράξεις και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν αποκαλυφθούν επ' αφορμή της παρούσας. 

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5319306-7 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.Πηγή: skai.gr