Αυγενάκης σε ΣΚΑΪ: Σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους στον αθλητισμό για την οπαδική βία την Πέμπτη

Αυγενάκης σε ΣΚΑΪ: Σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους στον αθλητισμό για την οπαδική βία την Πέμπτη

Τη σύγκληση ευρείας σύσκεψης με όλους τους εμπλεκομένους στον αθλητισμό, το πρωί της Πέμπτης στο πλαίσιο της διαβούλευσης για τον νέο αθλητικό νόμο, αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι» ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Όπως είπε δεν έχει ξαναγίνει στο παρελθόν παρόμοια σύσκεψη, καθώς σε αυτήν θα συμμετάσχουν πρώην υπουργοί αθλητισμού-εκπρόσωποι όλων των κομμάτων αρμοδίων για αθλητισμό, ο πρόεδρος επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων Βουλής, ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι ομάδας εργασίας της ΣουπερΛιγκ και εκπρόσωποι της σουπερ Λιγκ 2.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι θα υπάρχουν εκπρόσωποι από ομοσπονδίες του ΠΣΑΤ, εκπρόσωποι των αθλητών αλλά  και εκπρόσωποι των νόμιμων λεσχών. «Έτσι αναδεικνύονται υγιείς φωνές, με αυτούς που πασχίζουν για καθαρό ποδόσφαιρο και κατά οπαδικής βίας είμαστε μαζί».

Στη συνέχεια ο ίδιος αναφέρθηκε στο αυστηρό πλαίσιο που επιβάλλει ο νέος αθλητικός νόμος ο οποίος έρχεται στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα: «Αν συλληφθεί κάποιος που εμπλέκεται σε περιστατικό οπαδικής βίας, αυτομάτως προφυλακίζεται εκδικάζεται κατά προτεραιότητα το περιστατικό και ξεκινά αμέσως η έκτιση της.


 

Πηγή: skai.gr