ΑΧΕΠΑ: Μήνυμα αισιοδοξίας με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Νότα αισιοδοξίας δόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ένα έλατο 10 μέτρων τοποθετήθηκε την περασμένη Παρασκευή στην κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου, προσφορά του Ταξιάρχη Χαλκιδικής, προκειμένου να δώσει ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλους τους ασθενείς και το προσωπικό, όπου καθημερινά δίνουν μάχη ενάντια στον κορωνοϊό.

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, η αντιδήμαρχος τουρισμού και πολιτισμού Μαρία Καραγιάννη, ο διοικητής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, καθώς και αρκετοί εργαζόμενοι του νοσηλευτικό προσωπικού.

Την εκδήλωση πλαισίωσε η μουσική μπάντα ” thessaloniki youth band” ζεσταίνοντας την ατμόσφαιρα με τις μελωδίες της.

Ο Κ. Ζέρβας, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του φάνηκε αρκετά συγκινημένος τόνισε μεταξύ άλλων: «φέτος έχουμε ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο άναμμα του δέντρου. Βρισκόμαστε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ το οποίο ήταν από την αρχή της πανδημίας στην πρώτη γραμμή. Ήρθαμε εδώ για να δώσουμε χαρά και ανάσα στους συμπολίτες μας και κοντά σε εκείνους που νοσούν και δίνουν τη μάχη με την αρρώστια. Δεύτερον στους συγγενείς και φίλους τους που βρίσκονται δίπλα τους και τους φροντίζουν.

πηγή: thestival.gr