Κλείσιμο

Ατελείωτο πάρκιγκ σήμερα η Αθήνα

Ιδιαίτερα οξύ είναι το πρόβλημα στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος και κυρίως, από το ύψος του Ιπποδρόμου και καθ` όλο το μήκος της Εθνάρχου Μακαρίου. Τα οχήματα κινούνται με ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες, δοκιμάζοντας τα νεύρα των οδηγών.
Περισσότερα από 20 λεπτά χρειάζεται για να διανύσει κανείς τα εκατό μέτρα της απόστασης από τη γέφυρα της Ποσειδώνος για την Καλλιθέα και το Μοσχάτο έως την αρχή της Θησέως. Οι μοναδικοί τροχονόμοι που εμφανίστηκαν, αποχώρησαν, όταν ολοκλήρωσαν τα μέτρα διάνοιξης του δρόμου για τη διέλευση του πρωθυπουργού.
Η κατάσταση αναμένεται να επιδεινωθεί από την Κυριακή, οπότε, στο ύψος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, θα πραγματοποιούνται οι εργασίες ολοκλήρωσης του ανισόπεδου κόμβου στη συμβολή της Ποσειδώνος με την Κηφισσού. Τα έργα θα διαρκέσουν έως το τέλος Μαϊου.
Οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προβλέπουν, μεταξύ άλλων, εκτροπή της κυκλοφορίας στην Ποσειδώνος προς το τμήμα της μεταξύ των οδών Τζαβέλλα και Κηφισού, απαγόρευση της κυκλοφορίας στις γέφυρες του Σταδίου Καραϊσκάκη, ενώ η είσοδος και η έξοδος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα γίνεται μέσω προσωρινού ισόπεδου κόμβου.
Πηγή: skai.gr