Αμετανόητος παρά το σάλο: Νέα επίθεση Πολάκη σε Κυμπουρόπουλο

Αμετανόητος παρά τη θύελλα αντιδράσεων εμφανίζεται ο Παύλος Πολάκης για την αήθη επίθεσή του στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, υπόδειγμα ψυχικής δύναμης και αξιοπρέπειας παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. 

Απαντώντας σε χρήστη του Facebook, που τον εγκαλεί για τη συμπεριφορά του, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτίθεται εκ νέου στον υποψήφιο ευρωβουλευτή αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «ο κύριος Κυμπουρόπουλος προσβάλλει τα ΑΜεΑ και όχι εγώ», επιμένει ο Πολάκης.



Σημειώνεται ότι το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας ο κ. Πολάκης έβαλλε απρόκλητη κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, επειδή σε ανάρτησή του ανέφερε ότι δεν θέλησε ποτέ μόρια, επιδόματα και χάρες. Ότι διεκδικεί ίσες ευκαιρίες και αυτό που δεν υπάρχει. Ο Παύλος Πολάκης σχολίασε την αναπηρία(!) του Στέλιου Κυμπουρόπουλου ως εξής: «Αν διεκδικούσες ΙΣΕΣ ευκαιρίες κύριε Κυμπουρόπουλε, να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κρίση από συμβούλιο όπως οι άλλοι γιατροί και όχι ετσι : (οπως δικαιουσουν ως ΑΜΕΑ) ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ να λες αυτα που λες!!!» 



Για αθλιότητα χωρίς όρια έκανε λόγο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης. Περί «δηλητηρίου Πολάκη!» μίλησε η επικεφαλής της ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.