Απόλλωνας Νάξου: Παρέλαση με μία και μοναδική μαθήτρια (φωτο)

Ο παραλιακός οικισμός της Κορωνίδας, Απόλλωνας, γιόρτασε και πάλι την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου με όλες τις τιμές και με πρωταγωνίστρια τη μία και μοναδική μαθήτρια του δημοτικού σχολείου.

Με καμάρι και υπερηφάνεια γιόρτασε και τίμησε την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου η 10χρονη μαθήτρια του δημοτικού σχολείου του Απόλλωνα Νάξου Εφραιμίνα.

naxostimes

Η Εφραιμίνα, συνοδευόμενη από το δάσκαλό της, παρακολούθησε τη δοξολογία στον ενοριακό ναό του Ιωάννου Προδρόμου, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των ηρώων και παρέλασε με υπερηφάνεια στον κεντρικό παραλιακό δρόμο του χωριού, μπροστά στους λιγοστούς κατοίκους που την φωτογράφιζαν και την χειροκροτούσαν.

Τι κι αν είναι μόνο ένα το παιδί του σχολείου του Απόλλωνα… ο δάσκαλος φρόντισε να γιορταστεί και πάλι η εθνική μας επέτειος με όλες τις τιμές.

Το δημοτικό σχολείο του Απόλλωνα που παρά το γεγονός ότι σε αυτό τα τελευταία χρόνια ο μέγιστος αριθμός των παιδιών δεν έχει ξεπεράσει τα τέσσερα, λειτουργεί κανονικά και μάλιστα έχει γίνει γνωστό στο πανελλήνιο για τις σχολικές εκδηλώσεις και τις παρελάσεις του.

naxostimes
Πηγή: naxos times