Απόκριες και Κούλουμα....Online: Τι ετοίμασε η Περιφέρεια Αττικής για το διήμερο

Δύο διαδικτυακές συναυλίες με τη συμμετοχή εξαιρετικών καλλιτεχνών, διοργανώνει για την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και για την Καθαρά Δευτέρα (14-15 Μαρτίου), η Περιφέρεια Αττικής, στο κλίμα των ιδιαίτερων συνθηκών που βιώνει η χώρα λόγω της πανδημίας.

Στο πλαίσιο αυτό με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη και του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου, Χάρη Ρώμα, το πρόγραμμα του διημέρου έχει ως εξής:

Την Κυριακή, στις 21:00, οι Koza Mostra, συναυλία αφιερωμένη στον Αγάθωνα.

Την Καθαρά Δευτέρα με τα Κούλουμα ένα διαδικτυακό «γλέντι», στις 16:00, με παραδοσιακή μουσική από εξαίρετους δεξιοτέχνες του είδους καθώς και μια έκπληξη σε μικρούς και μεγάλους που αποτελεί η συμμετοχή του καραγκιοζοπαίχτη 'Αθου Δανέλλη ο οποίος συνεχίζει την παράδοση του Ευγένιου Σπαθάρη.

Όλες οι εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερα διαθέσιμες για θέαση μέσα από την επίσημη σελίδα της Περιφέρειας Αττικής στο Facebook facebook.com/PerifereiaAttikis αλλά και στο κανάλι της στο YouTube youtube.com/perattika.

Τέλος, το πρόγραμμα θα ενημερώνεται συνεχώς στο FB event https://fb.me/e/3znQiww9G, όπου και μπορούν οι πολίτες να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να παρακολουθήσουν τις δωρεάν εκδηλώσεις της Περιφέρειας.

Πηγή: skai.gr