Αποφυλακίζεται πολύτεκνη μητέρα

Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους και καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 3.000 ευρώ, μητέρα επτά παιδιών, η οποία ήταν προφυλακισμένη το τελευταίο 6-μηνο, κατηγορούμενη για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δράση.
Πρόκειται για μια αθίγγανη, η οποία, σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας (κατάθλιψη και διαταραγμένη προσωπικότητα). Επιπλέον, τρία από τα συνολικά επτά παιδιά της πολύτεκνης μητέρας, που στερούνται υπεύθυνης επιμέλειας, είναι ανήλικα (σ.σ. 17, 16 και 10 ετών), ενώ ένα εξ αυτών πάσχει από μεσογειακή αναιμία και ως εκ τούτου έχει ανάγκη φροντίδας και ιατρικής παρακολούθησης. Nα σημειωθεί ότι τα υπόλοιπα παιδιά της, καθώς και ο σύζυγος της βρίσκονται στις δικαστικές φυλακές Θεσσαλονίκης, εκτίοντας ποινές για διακεκριμένες κλοπές.
Η αθίγγανη είχε συλληφθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, έχοντας στην κατοχή της 30 γραμμάρια ηρωίνης, τα οποία προορίζονταν για διάθεση.
Πηγή: ΑΠΕ
Πηγή: skai.gr