Απευθείας αεροπορική σύνδεση Ηρακλείου - Ρόδου

Οι Κυπριακές Αερογραμμές από τις 8 Δεκεμβρίου έρχονται να καλύψουν την απευθείας αεροπορική σύνδεση Ηρακλείου - Ρόδου με την επέκταση του πτητικού τους προγράμματος Ο εθνικός αερομεταφορέας της Κύπρου τα τρία τελευταία χρόνια έχει εκπονήσει σχέδιο αναδιάρθρωσης που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ανανέωση του στόλου των αεροσκαφών του και επέκταση του πτητικού του προγράμματος για να καλύψει εσωτερικά δρομολόγια στον ελλαδικό χώρο και όχι μόνο.
Σύμφωνα με τον Εμπορικό Διευθυντή της εταιρείας Δημήτρη Περδίκη, το Ηράκλειο ήταν ο πρώτος προορισμός που θέλησαν να συνδέσουν με τη Ρόδο ενώ στις 28 Δεκεμβρίου ξεκινούν πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Παρίσι με επιστροφή ενώ πριν από 3 βδομάδες εγκαινιάστηκε και η γραμμή Λάρνακα-Σόφια.
Η Κύπρος είναι πολύ μικρό νησί για να κρατήσει στα όρια της τη δραστηριότητα ενός μοντέρνου και συνεχώς εξελισσόμενου οργανισμού όπως είναι οι Κυπριακές Αερογραμμές, τόνισε με έμφαση ο κ Περδίκης για να συμπληρώσει ο Διευθυντής Ελλάδος της Εταιρείας Γιώργος Αντώναρος πως όλα τα νέα δρομολόγια σχεδιάστηκαν κατόπιν μελέτης των αναγκών που υπήρχαν.
Σε ότι αφορά ειδικά τη σύνδεση Ηρακλείου- Ρόδου, θα εκτελούνται δρομολόγια κάθε Παρασκευή και Κυριακή με Airbus 319 και 320 τα οποία και θα καλύπτουν την απόσταση σε μόλις 30 λεπτά με τις γνωστές ανέσεις που προσφέρουν οι Κυπριακές Αερογραμμές και φυσικά με Business Class για τους περισσότερο απαιτητικούς πελάτες.
Ηδη τα ταξιδιωτικά γραφεία σε τοπικό επίπεδο έχουν ενημερωθεί για το νέο δρομολόγιο και τις τιμές των εισιτηρίων ενώ ανάλογη ενημέρωση γίνεται και στη Ρόδο.
Όπως είπε ο κ. Αντώναρος, αυτό το δρομολόγιο αποτελεί προάγγελο μιας νέας εποχής για τις Κυπριακές Αερογραμμές και μια καλή ευκαιρία για να γνωρίσουν όσοι κρητικοί δεν γνωρίζουν ήδη την Εταιρεία της Κύπρου και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει.
Πηγή: ΑΠΕ
Πηγή: skai.gr