Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 25ης Μαρτίου λόγω παρέλασης: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί Παρασκευή και Σάββατο στην Αθήνα

Που θα απαγορευτεί σταδιακά η στάση, η στάθμευση και η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθήνα  - Στις 25 Μαρτίου θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων -  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στη Θεσσαλονίκη 24 και 25 Μαρτίου

Κλείσιμο

Απεβίωσε ο Κώστας Λιάσκας . Τη θλίψη του εκφράζει ο πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ

Τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Κώστα Λιάσκα, του μακροβιότερου προέδρου του ΤΕΕ, εκφράζει ο πρόεδρος του Ταμείου Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΤΜΕΔΕ) Κωνσταντίνος Μακέδος.

Στη δήλωσή του ο κ. Μακέδος τονίζει ότι «ο τεχνικός κόσμος της χώρας αποχαιρέτισε με θλίψη τον Κώστα Λιάσκα, που αφιέρωσε τη ζωή του για την πρόοδο και την ευημερία των Ελλήνων διπλωματούχων μηχανικών» και συμπληρώνει πως ο Κώστας Λιάσκας «εργατικός, επίμονος, μαχητικός, ειλικρινής, με ήθος και αξιοπρέπεια, αλλά και απαράμιλλη επιστημονική κατάρτιση, έθετε ως πρώτη προτεραιότητα το εθνικό συμφέρον σε όποια θέση ευθύνης και αν βρέθηκε»

«Οι τέσσερις συνεχόμενες θητείες του ως πρόεδρος του ΤΕΕ συνδέθηκαν με τις λαμπρότερες σελίδες του κλάδου. Το έργο, το ήθος και το παράδειγμα του Κώστα Λιάσκα, αποτελεί έναν "φάρο" για τον τεχνικό κόσμο. Στις δύσκολες εποχές που βιώνει ο κλάδος, η προσωπικότητά και η δράση του εκλιπόντος θα μας καθοδηγεί και θα μας γεμίζει με γνώση και πίστη» καταλήγει ο πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ.

Πηγή: skai.gr