Απεργία στην Ολυμπιακή την Πρωτομαγιά

Σοβαρότατα προβλήματα θα αντιμετωπίσουν οι ταξιδιώτες που έχουν επιλέξει να ταξιδέψουν την 1η Μαϊου με τις Ολυμπιακές Αερογραμμές, καθώς η Ομοσπονδία Συλλόγων Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΠΑ) εξήγγειλε ότι θα συμμετάσχει στην απεργία της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί μόνο μία πτήση ανά προορισμό στο εσωτερικό και μία πτήση ανά χώρα στο εξωτερικό. Όπως ανακοινώθηκε από τις Ολυμπιακές Αερογραμμές, συνολικά ακυρώνονται 42 πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού, ενώ αλλάζει η ώρα αναχώρησης της πτήσης ΟΑ 259 προς Λονδίνο, η οποία θα αναχωρήσει στις 12 το μεσημέρι αντί στις 09:20 πού ήταν προγραμματισμένη.

Οι επιβάτες των παραπάνω δρομολογίων ενημερώνονται έγκαιρα και καταβάλλονται προσπάθειες να προωθηθούν στους προορισμούς τους με άλλες πτήσεις της εταιρίας. Για περισσότερες πληροφορίες οι επιβάτες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210 9666666, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.olympicairlines.com και στα κατά τόπους αεροδρόμια.

Η Διοίκηση των Ολυμπιακών Αερογραμμών εκφράζει τη λύπη της για την ταλαιπωρία του επιβατικού της κοινού για την οποία όμως, όπως αναφέρει, δεν ευθύνεται η εταιρεία.
Πηγή: skai.gr