Απαράδεκτα σχόλια του Ξιάρχο για εμφάνιση γυναίκας-Δημόσια κατακραυγή στα social media

Σάλος έχει ξεσπάσει με το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram ο διάσημος χορογράφος Τάσος Ξιάρχο, στο οποίο φαίνεται να κοροϊδεύει μια νεαρή γυναίκα για τα παραπανίσια κιλά της και τα ρούχα της .

«Όταν είσαι παχύς δεν φοράς ρίγα οριζόντια, το θυμάμαι συνέχεια από παιδί »,φέρεται να λέει ο Ξιάρχο στο story που τραβούσε ενώ βρισκόταν σε ένα εστιατόριο και εκείνη την στιγμή γυρνά την κάμερα προς μια νεαρή γυναίκα που καθόταν σε διπλανό τραπέζι.

Ο Ξιάρχο έγινε αντιληπτός από την κοπέλα ωστόσο ο διάσημος χορογράφος δεν πτωήθηκε και συνέχισε να σχολιάζει την γυναίκα με νέο story, γελώντας στο μπάνιο του εστιατορίου.

Η κοπέλα απάντησε, σύμφωνα με αναφορές στον Ξιάρχο, με τον ίδιο να αναγκάζεται να κατεβάσει το βίντεο.

Λόγω του συμβάντος, στα social media ξεκίνησε ένα κύμα υποστήριξης προς την κοπέλα που δέχθηκε τα απαράδεκτα σχόλια από τον Ξιάρχο, με διάσημες προσωπικότητες της showbiz να ποζάρουν ντυμένες με ριγέ μπλούζες.

Παράλληλα, η κατακραυγή προς το πρόσωπο του χορογράφου στις ψηφιακές πλατφόρμες είναι εντονότατη, ενώ χιλίαδες είναι οι χρήστες που σταμάτησαν να τον ακολουθούν στο Instagram.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο Τάσος Ξιάρχο πραγματοποίησε ανάρτηση στην οποία απολογείται για το περιστατικό ζητώντας συγγνώμη λέγοντας παράλληλα πως «ο αυθορμητισμός μου είναι εξτρίμ»...

Πηγή: skai.gr