Κλείσιμο

Απάντηση της Γαλλίδας στις φήμες

"Γελοία και ανυπόστατα" χαρακτηρίζει η γαλλίδα Αν Αλέν τα σενάρια που είδαν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης πως ο άνδρας και η κόρη της ζουν και ότι είχαν προσχεδιάσει τη φυγή τους από το πλοίο.

"Όλες οι φήμες που ακούγονται στην Ελλάδα για τον άνδρα μου και την κόρη μου είναι γελοίες. Είναι τελείως διαφορετική η προσέγγιση και ο τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης. Πιστεύω ότι ο άνδρας μου και η κόρη μου έχουν χαθεί για πάντα, δυστυχώς, και θεωρώ ότι οι δηλώσεις του έλληνα υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας (ότι αναμένονται εκπλήξεις), είναι αποτέλεσμα των διαδόσεων", λέει η γαλλίδα μιλώντας στα "ΝΕΑ".

Ακόμα, εμφανίζεται οργισμένη για τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν ότι επέστρεψε αμέσως στη Γαλλία. "Το ότι ήρθα αμέσως πίσω στη Γαλλία δε σημαίνει ότι δεν ανησύχησα. Ήθελα, όμως, να νοιώσω καλύτερα και να πάρω κουράγιο κοντά στους δικούς μου, τους γονείς μου και τους φίλους μου. Χρειαζόμουν στήριξη".

Στο μεταξύ, στις 23 Απριλίου αναμένεται ν΄αρχίσει εκ νέου ο κύκλος των καταθέσεων του πλοίαρχου Γιάννη Μαρίνου και των υπολοίπων αξιωματικών της γέφυρας.

Κάποιοι από τους επιβάτες του Sea Diamond έχουν έρθει σε επαφή με δικηγορικά γραφεία προκειμένου να πληροφορηθούν τις λεπτομέρειες όλων των δικαιωμάτων τουςμετά την βύθιση του κρουαζιερόπλοιου
Πηγή: skai.gr