Αναζητείται η μητέρα

Από τις Φιλιππίνες προέρχεται η μητέρα που εγκατέλειψε το νεογέννητο βρέφος της στα Εξάρχεια, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία.

Λόγω του ότι βρίσκεται προφανώς παράνομα στη χώρα μας, η γυναίκα παραμένει άφαντη. Για το λόγο αυτό η Αστυνομία απευθύνει έκκληση να παρουσιαστεί στο πλησιέστερο νοσηλευτικό ίδρυμα, καθώς διατρέχει άμεσο κίνδυνο η ζωή της.

Σε ό,τι αφορά την άλλη γυναίκα, επίσης υπήκοο Φιλιππίνων, που εμφανίστηκε δηλώνοντας ότι βρήκε το μωρό δίπλα σε κάδο απορριμμάτων, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι βρήκε το νεογέννητο κοριτσάκι μέσα στο σπίτι των Εξαρχείων όπου και γεννήθηκε το μωρό.

Επειδή, όμως, η μητέρα βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση αποφάσισε να καλέσει το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία για να σώσει το βρέφος, βγάζοντάς το όμως από το σπίτι προκειμένου να μη αποκαλύψει τη φίλη της.

Μετά από έρευνα της Αστυνομίας σε διαμέρισμα επί της οδού Τσιμισκή, βρέθηκε αίμα και άλλο βιολογικό υλικό που παρελήφθη από τους ειδικούς και εξετάζεται στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας.
Πηγή: skai.gr