Άλιμος: Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση της πεζογέφυρας στην Ποσειδώνος (pics+vid)

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση της πεζογέφυρας στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Αλίμου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος διεξάγεται κανονικά, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου

Eίχε διακοπεί από χθες στις 22:00, λόγω τοποθέτησης πεζογέφυρας και οι εργασίες επρόκειτο αρχικά να διαρκέσουν έως σήμερα στις 22:00. Η λεωφόρος Ποσειδώνος δόθηκε, όμως, νωρίτερα στην κυκλοφορία, αφού αποπερατώθηκαν οι εργασίες.

Οι εργασίες εξελίχθηκαν σύμφωνα με το πλάνο και μάλιστα η παραλιακή θα αποδοθεί νωρίτερα στην κυκλοφορία δήλωσε ο νωρίτερα δήμαρχος Aλίμου, Ανδρέας Κονδύλης.

«Είναι ένα έργο που το είχαμε πάρα πολύ ανάγκη, για 2,5 χρόνια οι διερχόμενοι οδηγοί έκαναν μεγάλη υπομονή και τους ευχαριστούμε. Είχαμε μεγάλη ανάγκη αυτή την πεζογέφυρα, γιατί έτσι όπως ταλαιπωρούνται οι οδηγοί, έτσι ταλαιπωρούνται τόσα χρόνια οι πεζοί που προσπαθούσαν να περάσουν από την πόλη απέναντι στην παραλία. Δυστυχώς στο συγκεκριμένο σημείο είχαμε πολλά τροχαία»

Η τοποθέτηση της πεζογέφυρας ολοκληρώθηκε επτά ώρες νωρίτερα από τον εκτιμώμενο χρόνο ωστόσο δεν θα παραδοθεί ακόμη στο κοινό καθώς πρέπει να  πρέπει να πέσουν μπετά στο κατάστρωμα και να τοποθετηθούν προστατευτικά τζάμια ασφαλείας.

Έχει μήκος 45 μέτρα και ύψος 11 μέτρα γιατί από κάτω βρίσκονται τα ηλεκτροφόρα καλώδια του τραμ.


 

Πηγή: skai.gr