Αλέξανδρος Παπανδρέου: O σεφ του Love it «λύγισε» on air για τον θάνατο του πατέρα του (video)

Ο γνωστός σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου, ο οποίος έχασε» μέσα σε μια εβδομάδα τον πατέρα του και τη θεία του από κορονοϊό, επέστρεψε στην εκπομπή Love It» του ΣΚΑΪ και θέλησε να μοιραστεί με την Ιωάννα Μαλέσκου και τους τηλεθεατές όλα όσα έζησε το τελευταίο διάστημα.

«Κάνω τόσα χρόνια τηλεόραση και ποτέ δεν έχω βγει να κάνω συνέντευξη. Βγήκα λοιπόν σήμερα και ζήτησα να κάνουμε αυτό για έναν και μόνο λόγο. Γιατί θέλω να περάσω ένα μήνυμα και τίποτα άλλο. Μέσα σε μια εβδομάδα έχασα και τη θεία και τον μπαμπά μου και αυτό έγινε για έναν λόγο, γιατί ήταν ανεμβολίαστοι».

«Δεν είναι ότι δε θέλανε να το κάνουν το εμβόλιο, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που για κάποιο λόγο δεν μπορούν να το κάνουν είτε γιατί μπορεί να φοβούνται τη βελόνα, είτε να μην έχουν πρόσβαση σε αυτό γιατί είναι μεγάλοι σε ηλικία, είτε να το φοβούνται. Εγώ, λοιπόν, πιστεύω, ότι από μια ηλικία και μετά οι μεγάλοι άνθρωποι ξαναμωραίνονται, πρέπει να τους πάρεις από το χέρι, κυριολεκτικά και να τους πας να κάνουν το εμβόλιο».

Δεν έκρυψε πως μετάνιωσε που δεν τους πήγε με το ζόρι να κάνουν το εμβόλιο λέγοντας χαρακτηριστικά: «αν λυπάμαι για κάτι είναι ότι έπρεπε να έχω πάρει τον μπαμπά μου και την θεία μου και να τους έχω κάνει το εμβόλιο».

Βέβαια, σε εκείνο το σημείο η Ιωάννα Μαλέσκου πρόσθεσε ότι ενίοτε οι μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι είναι ισχυρογνώμονες και δεν ακούν τι τους συμβουλεύουν να κάνουν με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου να απαντάει πως:

«Ήταν και οι δυο γιατροί, πολύ καλοί στη δουλειά τους και αυτό είναι ακόμα χειρότερο για εμένα. Νομίζω εκεί πρέπει να το κάνεις με το “έτσι θέλω” και ας ακούγεται εγωιστικό. Αν θες να ξαναδείς τους αγαπημένους σου, πρέπει να το κάνεις».

«Συγκινούμαι πιο πολύ και θέλω να ευχαριστήσω όλο αυτόν τον κόσμο που μου έχει στείλει πάρα πολλά μηνύματα και να αφήσω το δικό μου στην άκρη. Ήθελα να πω στην κάμερα. Υπήρξαν κάποιοι που μου έγραψαν πολύ κακά πράγματα, του τύπου “είσαι κομματόσκυλο γιατί λες στον κόσμο να εμβολιαστεί”. Εγώ προσπαθώ να σας πω απλά “εμβολιαστείτε”, γιατί θα σας πω 2-3 πράγματα, τα οποία, πραγματικά, δεν ξέρω πως θα νιώσετε. Εγώ τον μπαμπά μου δεν τον ξαναείδα. Δεν μπόρεσα να του πιάσω το χέρι, δεν μπόρεσα να τον αγκαλιάσω. Το μόνο που μπόρεσα να κάνω, είναι να του πω μπαμπά “σε αγαπώ πολύ” από το τηλέφωνο».

Με εμφανή τη συγκίνησή του προέτρεψε τους τηλεθεατές να εμβολιαστούν μην μπορώντας να καταλάβει γιατί δεν το κάνουν:

«Τι περιμένετε για να πάτε να εμβολιαστείτε; Πόσο θέλετε να πάει δηλαδή; Η Ελλάδα είναι Νο 1 σε θανάτους. Τι περιμένετε; Δεν καταλαβαίνω γιατί δε θέλετε να το κάνετε. Είναι δικαίωμά σας σίγουρα, αλλά να ξέρετε τι έχετε να περάσετε, είναι πολύ απλό, να μην μπορείς να δεις τον δικό σου».

Πηγή: skai.gr