Κλείσιμο

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: Να θυμάσαι: θα ξαναβγεί ο ήλιος

Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και η Ontime Books ενώνουν τις δυνάμεις τους και αγωνίζονται για τα παιδιά – ήρωες που καλούνται να αντιμετωπίσουν τον παιδικό καρκίνο.

Η Ontime Books  είναι εκδοτικός οίκος που εκδίδει βιβλία Ελλήνων στην Αγγλική και παγκόσμια αγγλόφωνη αγορά και προσφέρει στο Όλοι Μαζί Μπορούμε 10€ από τη πώληση   κάθε αντίτυπου του βιβλίου «Αλέξανδρος: Να θυμάσαι θα ξαναβγεί ο ήλιος».

Με τα χρήματα αυτά θα αγοράζονται απεικονιστές φλεβών  που θα προσφέρονται σε παιδιατρικές-παιδοογκολογικές κλινικές . 

Σκοπός αυτής της   δράσης, είναι να μην πονέσει ξανά κανένα παιδί με καρκίνο   στην προσπάθεια του νοσηλευτή να βρει τη φλέβα. Να μην πονέσει ξανά κανένας γονιός   βλέποντας το παιδί του να υποφέρει διπλά.  Ο απεικονιστής φλεβών λειτουργεί με υπέρυθρες ακτίνες  που φωτίζουν τα χεράκια των παιδιών και απεικονίζουν   όλες τις  φλέβες και τα φλεβίδια κάνοντας την αιμοληψία να μοιάζει με παιχνίδι και όχι με εφιάλτη.

Στην κοινή αυτή Δράση   το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και ο Εκδοτικός Οίκος «Ontime Books»  μοιράζονται  την αληθινή ιστορία ενός αγοριού, του Αλέξανδρου που ενώ νοσούσε από καρκίνο, μέσα στο νοσοκομείο  έφτιαξε ένα παράσημο ανδρείας για τα παιδιά που αγωνίζονται. Μια κονκάρδα που πάνω της έγραφε: Να θυμάσαι «θα ξαναβγεί ο ήλιος» θέλοντας να μοιράσει δύναμη κι ελπίδα.  

Η Ματίνα Κυριάκου , ή  «μαμά Ματίνα»,  που έχασε τον “μαχητή” της  σε ηλικία 13 ετών κρατούσε  σε όλη τη «μάχη» ένα ημερολόγιο και έγραψε ένα συγκλονιστικό βιβλίο δύναμης.  Ένα ημερολόγιο  αγάπης & ελπίδας που θα μας κάνει να αναθεωρήσουμε τι είναι σημαντικό και τι όχι σε αυτή τη ζωή.

Μπορείτε να αποκτήσετε τώρα το βιβλίο, μπαίνοντας στο ontimebooks.net ή και στο oloimaziboroume.gr 

 

Πηγή: skai.gr