Κλείσιμο

Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις σε γνωστό beach bar στον Άλιμο με τα 100 κρούσματα

Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές μετά την αύξηση των κρουσμάτων κυρίως στα Νότια προάστια, έπειτα και από τη  συρροή που προέκυψε από πάρτυ σε γνωστό beach bar της Παραλιακής.

Πολλοί ήταν οι χρήστες στα social media που κατήγγειλαν ότι ο αριθμός των ανθρώπων που κόλλησε τον ιό το συγκεκριμένο βράδυ ήταν ανησυχητικά μεγάλος.

Σημειώνεται ότι σήμερα στην Αττική, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.026 κρούσματα εκ των οποίων τα 252 στο Νότιο Τομέα 

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, οι υπεύθυνοι του χώρου διασκέδασης αποφάσισαν να σταματήσουν παρόμοιες εκδηλώσεις το επόμενο διάστημα, μέχρι και τις 14 Ιουλίου.

Στην ανακοίνωσή του στα social media το μαγαζί ευχαριστεί για την κατανόηση και μέσω hashtag καλεί τους ακολούθους του να εμβολιαστούν. 

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του beach bar:

«Λόγω Έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας με Απόφαση Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 41332  και σεβόμενοι την Δημόσια Υγεία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις μέχρι και τις 14.07.2021
Τo event  με Boris Brejcha δεν θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία , δυστυχώς το πρόγραμμα του καλλιτέχνη είναι πιεσμένο και το event αναβάλλεται για το 2022.
Σχετικά με τα εισιτήρια σας -->
Για όλους εσάς, που αγοράσατε εισιτήρια , τα χρήματα θα σας επιστραφούν στο ακέραιο από την Πέμπτη 8.07.2021 έως και την Παρασκευή 16.07.2021 από το Viva.gr.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση
Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία 
#staysafe #GetVaccinated»

Πηγή: skai.gr