Θρίλερ με την ακέφαλη σορό στη Θεσσαλονίκη: Τι θα οδηγήσει στην αποκάλυψη της «ταυτότητάς» του

Ακέφαλο πτώμα στη Θεσσαλονίκη: Τι θα οδηγήσει στην αποκάλυψη της «ταυτότητάς» του

Το πτώμα που εντοπίστηκε χωρίς κεφάλι και πόδια σε προχωρημένη σήψη στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, ανήκει σε άνδρα απροσδιόριστης ηλικίας και φέρει τατουάζ στο εσωτερικό μέρος του αριστερά μπράτσου

Για δέκα ημέρες η ακέφαλη σορός άνδρα που βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στην περιοχή του Καλοχωρίου, έπλεε στα νερά του Θερμαϊκού σύμφωνα με δημοσίευμα του Thestival.

Οι Αρχές είναι σε απόλυτο συναγερμό προκειμένου να διαπιστωθεί η «ταυτότητα» της σορού που βρέθηκε χωρίς κεφάλι και πόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση και πλέον δείγμα DNA θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας, ενώ θα γίνει και δακτυλοσκόπηση προκειμένου να αποκαλυφθεί σε ποιον ανήκει το πτώμα.

Υπενθυμίζεται ότι νέα στοιχεία δίνει στη δημοσιότητα το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης για το πτώμα που εντοπίστηκε από ψαρά στη θαλάσσια περιοχή του Καλοχωρίου και αναζητά περισσότερες πληροφορίες για να ξετυλίξει το «κουβάρι» της υπόθεσης.

Πιο συγκεκριμένα, το πτώμα που εντοπίστηκε χωρίς κεφάλι και πόδια σε προχωρημένη σήψη στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, ανήκει σε άνδρα απροσδιόριστης ηλικίας και φέρει τατουάζ στο εσωτερικό μέρος του αριστερά μπράτσου, που απεικονίζει ένα βέλος περίπου δέκα εκατοστών, πάνω στο οποίο αναγράφεται με καλλιγραφικούς χαρακτήρες η λέξη “sara” ή “sava”. Επίσης, η σορός του άνδρα έφερε εκτεταμένους μώλωπες και τραύματα στα χέρια.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής (19.6.2022) από ψαρά στη θαλάσσια περιοχή και σήμανε συναγερμός στις τοπικές Αρχές. Φυλάσσεται σε νεκροθάλαμο Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης και, σύμφωνα με πληροφορίες, η νεκροψία-νεκροτομή θα πραγματοποιηθεί αύριο.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης καλεί τους πολίτες που γνωρίζουν κάτι για το άτομο που περιγράφεται ή έχουν αγνοούμενο άτομο με παρόμοια χαρακτηριστικά, να τηλεφωνήσουν οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου στο Γραφείο Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου στο τηλέφωνο 2313325800.

Το Λιμενικό Σώμα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται:

“Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για εντοπισμό σορού αγνώστων λοιπών στοιχείων σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, στην θαλάσσια περιοχή Χαλάστρας Θεσσαλονίκης.
Η σορός που ανήκει σε άνδρα, δεν έφερε κεφάλι και κάτω άκρα, στην πλάτη διαπιστώθηκαν εκτεταμένοι μώλωπες, ενώ έφερε τραύματα και στα χέρια.
Στη συνέχεια η ανωτέρω σορός ανασύρθηκε από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.
Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης”.

Πηγή: skai.gr