Άγριο ξύλο με μαθητές από το σχολείο του αδικοχαμένου Μάκη στο Άλσος Βεΐκου- 2 τραυματίες και 5 συλλήψεις

Μάκης Συνοδινός

Άγρια συμπλοκή μεταξύ μαθητών σημειώθηκε εχτές στις 11:00 το πρωί στο Άλσος Βεικου. Όλα ξεκίνησαν κατά την διάρκεια σχολικής εκδρομής στο άλσος δυο διαφορετικών σχολείων. Το ένα εκ των δύο ήταν το γυμνάσιο που φοιτούσε ο 14χρονος Μάκης ο οποίος την περασμένη Παρασκευή έβαλε τέλος στη ζωή του.


Συνφωνα με αστυνομικές πηγές η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο δια ασήμαντη αφορμή, για μια μαθήτρια. Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και οι μαθητές πιάστηκαν στα χέρια . Κατοπιν κάποιοι ανήλικοι έβγαλαν αιχμηρά αντικείμενα με αποτέλεσμα να τραυματίσουν 2 τουλάχιστον μαθητές ευτυχώς ελαφρά. Επικράτησε πανικός ενω στο σημείο ειδοποιήθηκε και έφτασε η αστυνομία η οποία προχώρησε σε 5 συλλήψεις ανηλίκων.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο ΑΤ Γαλατσίου και ακολούθως στον εισαγγελέα, κατηγορούμενοι για σωματική βλάβη οι τέσσερις και ο πέμπτος για απειλή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, αφού ο ένας από τους μαθητές που τραυματίστηκαν είπε ότι, εκτός από την επίθεση που δέχθηκε από τους κατηγορούμενους, ένας τον απείλησε και με μαχαίρι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ