Διπλή απόπειρα ανθρωποκτονίας στο κέντρο του Αγρινίου - 24χρονος μαχαίρωσε δύο 21χρονους

Ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία - Βρέθηκε και το μαχαίρι μήκους 31 εκατοστών - Τραύματα στον λαιμό και στο χέρι φέρουν οι δύο νεαροί

Στη σύλληψη ενός 24χρονου προχώρησε η αστυνομία καθώς φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο νεαρούς και να τους τραυμάτισε στο κέντρο του Αγρινίου, αναφέρει το agrionionews.gr.

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη την περασμένη νύχτα, ξημερώματα Σαββάτου, στην κεντρική πλατεία όπου επικράτησε αναστάτωση λόγω επεισοδίου κατά το οποίο ο 24χρονος φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι, συνολικού μήκους 31 εκατοστών, και να τραυμάτισε δύο 21χρονους.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αγρινίου και σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ένας φέρει τραύματα στο λαιμό και ο άλλος στο χέρι. Ευτυχώς η ζωή τους δεν κινδύνεψε.

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν άμεση και άνδρες του Τμήματος Αγρινίου συνέλαβαν τον 24χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο, παράβαση του νόμου για τα όπλα και εξύβριση και αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.