Άγρια συμπλοκή με μαχαίρια και πιστόλια μεταξύ Αλβανών και Ελλήνων

Άγρια συμπλοκή με μαχαίρια και πιστόλια σημειώθηκε χθες το βράδυ στον Γέρακα μεταξύ ομάδας Αλβανών και Ελλήνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, στις 2 τα ξημερώματα ομάδες Αλβανών και Ελλήνων συγκρούστηκαν σε πάρκο στην περιοχή με αποτέλεσμα 6 άτομα να τραυματιστούν, δύο εκ των οποίων - ένας Έλληνας και ένας Αλβανός - σοβαρά.

Πέντε Αλβανοί και ένας Έλληνας είναι οι νοσηλευόμενοι τραυματίες από τη συμπλοκή, οι οποίοι και συνελήφθησαν τελικά, προκειμένου να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Επίσης, συνελήφθη ένας ακόμα Έλληνας, ο οποίος συμμετείχε στο αιματηρό επεισόδιο.

Η κατάσταση της υγείας του Έλληνα που νοσηλεύεται σε Σισμανόγλειο κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή καθώς φέρει τραύμα από σφαίρα στο λαιμό.

Στον τόπο της συμπλοκής βρέθηκε ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών, το οποίο εξετάζεται στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, και επτά κάλυκες. Προανάκριση για τα αίτια της συμπλοκής διενεργείται από την Ασφάλεια.

Σύμφωνα με την αστυνομία μετά το περιστατικό προσήχθη μια γυναίκα η οποία υποστήριξε ότι οι δυο ομάδες είχαν οικονομικές διαφορές.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι η συμπλοκή έγινε με αφορμή το θανάσιμο τραυματισμό του 35χρονου ομογενή στην Αλβανία κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με αστυνομικούς στο χωριό Βουλιαράτες.




Πηγή: skai.gr