Άγιο Όρος: 28χρονος έπεσε σε γκρεμό κρατώντας εικόνα της Παναγίας

Νεκρός υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε 28χρονος Ρουμάνος προσκυνητής στον περίβολο του Σπηλαίου του Αγίου Αθανασίου στο Άγιο Όρος.

Ο νεαρός άνδρας ήταν φιλοξενούμενος στην Σκήτη του Τιμίου Προδρόμου, όπου εγκαταβιούν μοναχοί ρουμανικής καταγωγής, και το πρωί της Τετάρτης χάθηκαν τα ίχνη του.

Ο 28χρονος βρέθηκε χθες το μεσημέρι νεκρός από μοναχό της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας στον περίβολο του Σπηλαίου Αγίου Αθανασίου. Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας προκύπτει ότι πιθανότατα προηγήθηκε πτώση από ύψος τουλάχιστον τριάντα μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria, ο 28χρονος κρατούσε στα χέρια του μια εικόνα της Παναγίας, ενώ πριν από λίγες μέρες είχε αποφοιτήσει από την Θεολογική Σχολή στο Βουκουρέστι.

Παρότι δεν διαπιστώθηκαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, ενώ «φως» στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Ο εικοσιοκτάχρονος βρισκόταν ως επισκέπτης στο 'Αγιον Όρος και διέμενε από τις 4 Δεκεμβρίου στη Ρουμανική Σκήτη του Τίμιου Προδρόμου που ανήκει στο Μοναστήρι της Μεγίστης Λαύρας. Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε το αστυνομικό τμήμα Αγίου Όρους στις Καρυές.

Πηγή: skai.gr