Ψητοί κολοκυθοανθοί γεμιστοί με φέτα και ροδάκινο

Εάν πρέπει οπωσδήποτε να επιλέξουμε ένα φαγητό που να θυμίζει καλοκαιρινά μεσημέρια είναι σίγουρα οι ψητοί κολοκυθοανθοί. Γεμιστοί με φέτα και μυρωδικά είναι ένα τόσο γευστικό φαγητό και ταυτόχρονα τόσο απλό.

Εδώ θα δεις μια πιο ιδιαίτερη συνταγή, αφού στη γέμιση κάπως χωράει και ένα ροδάκινο, που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις.

Υλικά:
5 κολοκυθοανθοί
3 μεγάλες ντομάτες
1 ροδάκινο
1 ματσάκι μέντα
1 ματσάκι μαϊντανό
100 με 150 γραμμάρια φέτα

Εκτέλεση:

Προθέρμανε το φούρνο στους 180 °C. Πλύνε τους κολοκυθοανθούς και στη συνέχεια κόψε τις άκρες. Κόψε τις ντομάτες και το ροδάκινο σε μικρά κυβάκια. Ψιλόκοψε τον μαϊντανό και τη μέντα. Ανακάτεψέ τα όλα σε ένα μπολ μαζί με τα 100 ή 150 γραμμάρια φέτα. Γέμισε τους κολοκυθοανθούς με το μείγμα και στη συνέχεια κλείσε καλά το τελείωμα του λουλουδιού. Τοποθέτησε τους γεμιστούς ανθούς σε ένα ταψί, περιχύνοντας με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Ψήσε για 12 λεπτά.

Διαβάστε ακόμη

Τα travel kits που πρέπει να τσεκάρεις πριν φύγεις διακοπές 

Μπάρες δημητριακών με μαύρη σοκολάτα και σύκο

Πηγή: savoirville.gr