Κλείσιμο

Ώρα για Φαγητό με την Αργυρώ: Οι συνταγές της εβδομάδας (pics)

Νέα εβδομάδα, νέα λαχταριστά πιάτα και νέοι καλεσμένοι. Η αγαπημένη μας σεφ, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, μπαίνει στην κουζίνα της και μαγειρεύει με την Ιωάννα Μαλέσκου αλλά και με την κόρη της, Κωνσταντίνα, μοιράζεται μαζί μας τις πιο όμορφες συνταγές και μας δίνει τα μικρά μυστικά της που κάνουν το μαγείρεμα απόλαυση. 

Από τη Δευτέρα 8 έως την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στις 13.15 είναι «Ώρα για Φαγητό», στον ΣΚΑΪ.

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου – Διατροφή & Ευεξία
Η εβδομάδα ξεκινά και η Αργυρώ υποδέχεται στην κουζίνα της την Ιωάννα Μαλέσκου για την πιο «Love It» συνταγή. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μιλά για την καθημερινότητά της και τα μυστικά της για ομορφιά και ευεξία ενώ μαζί με την Αργυρώ ετοιμάζουν τη δημοφιλή ιταλική σούπα λαχανικών μινεστρόνε. Η συνέχεια έχει μανιτάρια γεμιστά – θρεπτικά, υγιεινά και πεντανόστιμα και για το τέλος, λαχταριστό ελληνικό παραδοσιακό μεζέ, γαύρο μαρινάτο με φάβα.

Τρίτη 9 Νοεμβρίου – Κλασικά & Αγαπημένα, Το Δικό σας Φαγητό
Την Τρίτη, η κουζίνα μας μοσχοβολά αρώματα από τη Χίο, με τη συνταγή της Αργυρώς για χιώτικη μανταρινόπιτα. Στη συνέχεια "πειράζει" ένα κλασικό αγαπημένο πιάτο, κάνοντας τους λαχανοντολμάδες κοκκινιστούς και για το τέλος, έχουμε ραγού κολοκύθας με λουκάνικα και πανσέτα – για όλους όσοι αναζητούν κάτι διαφορετικό.

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου – Ethnic Συνταγή, Ώρα για Παρέα
Σήμερα ταξιδεύουμε στην Ινδία και φτιάχνουμε κοτόπουλο tikka masala, συνδυάζοντας μπαχαρικά και γεύσεις εξωτικές. Στη συνέχεια, η Αργυρώ υποδέχεται την κόρη της, Κωνσταντίνα και ετοιμάζουν αφράτο κέικ με μύρτιλα και για το τέλος, έχουμε απολαυστικά ψητά παντζάρια με μοτσαρέλα και ρόδι.

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου – Ώρα για Γλυκό
Είμαστε ορεξάτοι για γλυκές και αλμυρές νοστιμιές και φρέσκιες ιδέες για brunch. Ξεκινάμε με αλμυρές αυγόφετες, συνεχίζουμε με λαχταριστό αφράτο κέικ πραλίνας και κλείνουμε την ημέρα μας με τραγανά μανιταροπιτάκια του ονείρου!

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου – Ώρα για Μενού
Το σημερινό μενού είναι σχεδιασμένο για δύο. Η Αργυρώ μας προτρέπει να μπούμε στην κουζίνα και να ετοιμάσουμε πιάτα αγάπης και φροντίδας για τον/την σύντροφό μας. Πρώτο πιάτο: δροσερή σαλάτα με τραγανό μπέικον γαλοπούλας. Κυρίως πιάτο: ζουμερή μοσχαρίσια ταλιάτα. Και για επιδόρπιο: υπέροχο σουφλέ πορτοκάλι.

Δείτε το trailer της Δευτέρας 8 Νοεμβρίου με καλεσμένη την Ιωάννα Μαλέσκου

ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ -Δευτέρα έως Παρασκευή στις 13.15 στον ΣΚΑΪ- #oragiafagito

Δείτε όλες τις συνταγές εδώ:

Πηγή: skai.gr