Κλείσιμο

Ώρα για Φαγητό με την Αργυρώ: Οι συνταγές της εβδομάδας (pics)

Η νέα εβδομάδα έρχεται και η αγαπημένη μας σεφ, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, είναι πιστή στο καθημερινό της ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ. Μπαίνουμε μαζί της στην κουζίνα και ξεκινάμε τη γευστική μας βόλτα στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από τις απολαυστικές συνταγές της, τα λαχταριστά πιάτα της και τις μοναδικές μαγειρικές συμβουλές της.

Από τη Δευτέρα 11 έως την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στις 13.15 είναι «Ώρα για Φαγητό».

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου – Διατροφή & Ευεξία
Η εβδομάδα ξεκινά με τρεις υπέροχες συνταγές, που χαρίζουν ενέργεια και ευεξία. Η Αργυρώ μαζί με την well-being expert, Βάσια Μανίκα, φτιάχνει γρήγορο αλλά χορταστικό κέικ καλαμποκιού γεμιστό με λαχανικά. Συνεχίζει με παραδοσιακό και θρεπτικό πρασόρυζο, ένα φαγητό για όλη την οικογένεια με λίγα και οικονομικά υλικά. Για το τέλος, ετοιμάζει ζουμερό κοτόπουλο με ρύζι τρικολόρε.

Τρίτη 12 Οκτωβρίου – Κλασικά & Αγαπημένα, Το Δικό σας Φαγητό
Σήμερα η Αργυρώ μας ταξιδεύει στις Κυκλάδες και στην Κωνσταντινούπολη και ετοιμάζει συνταγή που ζήτησαν οι τηλεθεατές. Ξεκινάει με λατρεμένη τοπική συνταγή, στριφτάρια του Αιγαίου με πολλά λαχανικά και πολλή νοστιμιά και συνεχίζει με χουνκιάρ μπεγιεντί, μία συνταγή από την Πόλη για να μοσχοβολήσει η κουζίνα μας με άρωμα Ανατολής. Στο τέλος, ετοιμάζει λαχταριστό σουφλέ με ψωμί και κιμά που μας περίσσεψε, γιατί δεν θέλουμε να πηγαίνει τίποτα χαμένο.

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου – Ώρα για Παρέα, Ethnic Συνταγές
Η αγαπημένη μας σεφ ξεκινά το μαγείρεμα με ένα πιάτο με άρωμα Ελλάδας: λαχταριστά μπακαλιαράκια στον φούρνο με πατάτες. Στη συνέχεια, υποδέχεται τον Λασιθιώτη Σεφ, Κωστή Κωστάκη, και ετοιμάζουν μαζί μία απολαυστική συνταγή: νεράτες πίτες. Το επεισόδιο κλείνει με γεύση από το Μεξικό. Quesadillas με λαχανικά και guacamole, με πλούσια, χορταστική αλλά υγιεινή γέμιση. 

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου – Ώρα για Γλυκό
Η σημερινή μέρα έχει γλυκούς και αλμυρούς πειρασμούς. Η Αργυρώ ξεκινά με ένα γλυκό που θα κάνει πάταγο όταν σερβιριστεί, ένα εκλέρ ταψιού με σοκολατένια και αφράτη κρέμα. Συνεχίζει με μπισκότα φουντούκι σοκολάτα, μία λιχουδιά που μπορούμε να ετοιμάσουμε με τα παιδιά μας εύκολα και γρήγορα και για το τέλος έχει ένα πρωτότυπο κέρασμα: λαχταριστά αλμυρά scones.

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου – Ώρα για Μενού
Η εβδομάδα κλείνει με απολαυστικό μενού. Pizza muffins - αφράτα κεκάκια με συγκλονιστική γεύση πίτσας για τους μικρούς μας φίλους που γίνονται εύκολα χωρίς να χρειαστεί να περάσουμε όλη τη μέρα μας στην κουζίνα. Για τη συνέχεια, κλασικά και αγαπημένα, κανελόνια με κιμά και μπεσαμέλ και, στο τέλος, καρυδάτα με σοκολάτα γεμιστά με μαρμελάδα πορτοκάλι, που λιώνουν στο στόμα.

ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ- Δευτέρα έως Παρασκευή στις 13.15 στον ΣΚΑΪ

Δείτε όλες τις συνταγές εδώ

Πηγή: skai.gr