Αυτό το κατεψυγμένο φρούτο θα γίνει το σνακ που δεν θα αποχωριστείς όλο το καλοκαίρι

Τα παγωμένα blueberries και τα σταφύλια έχουν θεωρηθεί στο παρελθόν ως οι μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιρινού snacking. Όπως επίσης και τα παγωμένα κομματάκια μπανάνας που μας έχουν κρατήσει παρέα πολλές καλοκαιρινές νύχτες στο μπαλκόνι, όταν όλοι οι φίλοι μας ήταν διακοπές.

Όμως, το TikTok -το σπίτι όλων των συμβουλών για την καθαριότητα, τις τάσεις στο φαγητό, τη διακόσμηση, τις σχέσεις– μας εμπνέει να επεκτείνουμε τους ορίζοντες μας όσον αφορά τα κατεψυγμένα επιδόρπια φρούτων. Δεν είμαστε σίγουροι για το ποιος TikTok-er μοιράστηκε αρχικά αυτήν την ιδέα, αλλά ένα γρήγορο βίντεο από τη Nicole Modic, δημιουργό του food blog Kale Junkie σίγουρα δημιούργησε πανικό. Μας δημιούργησε επίσης την ανάγκη να γεμίσουμε το καλάθι μας με μανταρίνια την επόμενη που θα πάμε στο σούπερ μάρκετ.

”Ίσως να μην το γνωρίζετε, αλλά τα κατεψυγμένα μανταρίνια έχουν γεύση σορμπέ“, λέει στο βίντεο της στο TikTok, το οποίο έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 95 χιλιάδες likes και 700 σχόλια.

@kalejunkie

Did you know that frozen mandarins taste just like sorbet!? Mind blown! 🍊 Ty @athomewithshannon #HelloSpring #foodhacks #momsoftiktok #dinnerparty

♬ Man! I Feel Like A Woman! - Shania Twain

Πόσο εύκολο είναι να το απολαύσεις και εσύ;

  • Βάλε τα μανταρίνια στην κατάψυξη για όλη τη νύχτα
  • Άφησέ τα να ξεπαγώσουν σε θερμοκρασία δωματίου για δύο ώρες.
  • Ξεφλούδισέ τα και ετοιμάσου να εντυπωσιαστείς από αυτό που θα γευτείς!

Ένας άλλος χρήστης του TikTok, λέει ότι αυτά είναι ιδανικά για το μεσημεριανό σνακ των παιδιών στο σχολείο ή για όσους είναι παιδιά στην καρδιά!

Εάν μας ρωτάς το φανταζόμαστε ήδη μέσα στην τσάντα παραλίας στις διακοπές μας. Άλλωστε είναι ένας τρόπος να έχεις μαζί σου λίγη -παγωμένη- βιταμίνη C. Μπορείς να δοκιμάσεις το ίδιο με πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ και άλλους τύπους εσπεριδοειδών αλλά ίσως χρειαστούν διαφορετικό χρόνο απόψυξης και μπορεί να έχουνε διαφορετική, και λίγο πιο πικρή γεύση, λόγω του πάχους της φλούδας.

Διαβάστε ακόμη:

-5 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΣΩΜΟ ΜΑΓΙΟ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

-ΤΑ 8 ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΣ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Πηγή: savoir ville