Παπαθανάσης στον ΣΚΑΪ: Δεν υπάρχουν ελλείψεις σε προϊόντα-Τα ράφια είναι γεμάτα

Παπαθανάσης στον ΣΚΑΪ: Δεν υπάρχουν ελλείψεις σε προϊόντα-Τα ράφια είναι γεμάτα

Έκκληση στους πολίτες να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας και να λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα όταν πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ απηύθυνε μέσω του ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης. 

Όπως εξήγησε η συνεννόηση του υπουργείου με τα σούπερ μάρκετ είναι ότι από την Δευτέρα θα υπάρχει έλεγχος στις εισόδους. «Μας έχουν διαβεβαιώσει ότι αύριο θα έχουν τα κατάλληλα μέτρα για να προστατεύσουν το κοινό. Όλα τα σούπερ μάρκετ θα έχουν έλεγχο στην είσοδο. Ταυτόχρονα εντός του χώρου θα έχουν την εποπτεία προκειμένου να υπάρχει μία απόσταση», είπε ο Νίκος Παπαθανάσης. 

Παράλληλα κάλεσε τους πολίτες να μην αγοράζουν 100 πακέτα μακαρόνια και χαρτιά υγείας γιατί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την επάρκεια των προϊόντων.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί οι  Έλληνες καταναλωτές αδίκως αγοράζουν αυτά τα προϊόντα. Η βιομηχανία κατασκευάζει προϊόντα. Οι 3 μήνες επάρκεια που έχουμε σημαίνει αν σταματήσουμε σήμερα να παράγουμε αλλά η εφοδιαστική αλυσίδα λειτουργεί κανονικά», τόνισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων. 

Επιπλέον ανέφερε ότι τα σούπερ μάρκετ θα λαμβάνουν παραγγελίες τηλεφωνικά και μέσω ίντερνετ και θα μπορούν να τις παραδίδουν κατ’ οίκον ακόμα και την Κυριακή. 
 

Πηγή: skai.gr