O Π. Βουρλούμης στο τιμόνι της Cosmote

Ανοίγει ο δρόμος για τη συγχώνευση ΟΤΕ - Cosmote, μετά την ανάληψη, από τον κ. Παναγή Βουρλούμη, και της θέσης του διευθύνοντος συμβούλου της θυγατρικής.

Η ανάληψη της θέσης αυτής από τον \"ισχυρό άνδρα\" του ομίλου έπειτα από μια σχεδόν δεκαετία παρουσίας του Ευάγγελου Μαρτιγόπουλου, σηματοδοτεί τη σταδιακή απορρόφηση της Cosmote.

Ο κ. Μαρτιγόπουλος φερόταν να διαφωνεί σε μια τέτοια προοπτική.

Κατά την έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της Cosmote, την Τετάρτη ο κ. Βουρλούμης ευχαρίστησε τον κ. Μαρτιγόπουλο για την πολύτιμη συνεισφορά του στην εντυπωσιακή ανάπτυξη της Cosmote, επισημαίνοντας όμως παράλληλα πως \"το άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, οι συνεχείς εξελίξεις στις τηλεπικοινωνίες και κυρίως η επερχόμενη σύγκλιση υπαγορεύουν στον Όμιλο του ΟΤΕ ενιαία στρατηγική\".

Επίσης το ΔΣ της Cosmote, επέλεξε τον Μιχάλη Τσαμάζ ως αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο. Ο κ. Τσαμάζ ήταν επικεφαλής της OTEGlobe από το 2006, ενώ προηγουμένως είχε διατελέσει εμπορικός διευθυντής της Vodafone Ελλάδος.

\"Φεύγω πλήρης ημερών\" δήλωσε ο κ. Μαρτιγόπουλος από την πλευρά του, σε ευχαριστήρια επιστολή του προς το υπαλληλικό δυναμικό της Cosmote.

Ο κ. Μαρτιγόπουλος αναφέρει ότι στα περίπου 9 χρόνια παρουσίας του δημιουργήθηκε μια εταιρία πρότυπο για τα ελληνικά και τα διεθνή επιχειρηματικά δρώμενα.

Πηγή: skai.gr