Μπύρα Corona: Επαρκή τα αποθέματα στην Ελληνική Αγορά

Ακολουθώντας πιστά τα μέτρα της Μεξικανικής Κυβέρνησης για τον COVID- 19 αναφορικά με όλες τις επιχειρήσεις που δεν παράγουν  ζωτικής σημασίας αγαθά, η ζυθοποιία  Grupo Modelo, παραγωγός της μπύρας Corona,  προέβη σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας του εργοστασίου της.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με τον επίσημο διανομέα της μπύρας Corona στην Ελλάδα, Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ, το μέτρο αυτό επ’ ουδενί επηρεάζει τη διανομή των εν λόγω προϊόντων στην εγχώρια αγορά, καθώς ο διανομέας διαθέτει επαρκές απόθεμα για την απρόσκοπτη τροφοδοσία όλων των μικρών και μεγάλων σημείων λιανικής.

Αναφορικά με την αγορά Ho. Re. Ca, η Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ είναι απολύτως έτοιμη να συνεχίσει την επικοινωνία των προϊόντων της- ευθύς μόλις επανενεργοποιηθεί η αγορά- ανταποκρινόμενη στα υψηλά επίπεδα ζήτησης.                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Ο επικεφαλής Μarketing της εταιρείας Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ,  κος Δώρης Τσοκαλίδης, δήλωσε χαρακτηριστικά: 

«Η προσωρινή αναστολή του εργοστασίου της Grupo Modelo στο Μεξικό, δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση τη διάθεση της μπύρας Corona στην ελληνική αγορά.
Στην Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ, αναπόσπαστο κομμάτι της αποστολής μας αποτελεί να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των καταναλωτών με την ίδια συνέπεια και ποιότητα. Αυτή η στιγμή- όσο δύσκολη και αν είναι για την παγκόσμια αγορά-  δεν  θα αποτελούσε εξαίρεση. Ευχόμαστε η πανδημία να λήξει το συντομότερο δυνατόν και το φετινό καλοκαίρι να μας βρει υγιείς και ασφαλείς να απολαμβάνουμε τον ήλιο, με μία Corona στο χέρι!»
 

Πηγή: skai.gr