Μόνο με ελληνικό γάλα η παραγωγή γιαουρτιού στη χώρα μας

Η παραγωγή γιαουρτιού στη χώρα μας θα γίνεται μόνο με ελληνικό γάλα. Αυτό, αποφασίστηκε σε σύσκεψη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων υπό την προεδρία του υφυπουργού Αλ. Κοντού.
Αποφασίστηκε ακόμη να γίνει μελέτη για την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του ελληνικού γάλακτος και η δημιουργία προγραμμάτων εκπαίδευσης των κτηνοτρόφων και των επιστημόνων που ασχολούνται με την παραγωγή γάλακτος.
Πηγή: ΑΠΕ
Πηγή: skai.gr