Κλείσιμο

Μητσοτάκης για Aegean: Φωτεινή ημέρα για τον κόσμο των επιχειρήσεων η σημερινή

Στην εκδήλωση της εταιρείας Aegean για την παραλαβή του πρώτου εκ των 46 αεροσκαφών τύπου Airbus Α320neo παρευρέθηκε πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 
Στον χαιρετισμό του, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι μία ελληνική εταιρία προχωρά στην μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση που έγινε ποτέ στον τομέα των αερομεταφορών και χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα φωτεινή για τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Ο κος Μητσοτάκης, υπογράμμισε την έμφαση που δίνει η κυβέρνηση στις επενδύσεις και τη σωστή επιχειρηματικότητα, επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση στηρίζει τις επενδύσεις αλλά και τους Έλληνες επιχειρηματίες προκειμένου να λάβουν μέρος στην επανεκκίνηση της χώρας επενδύοντας και στους Έλληνες εργαζόμενους.

«Θα στηρίξουμε κάθε τολμηρή πρωτοβουλία καταργώντας τη γραφειοκρατία τόνισε ο πρωθυπουργός σημειώνοντας πως οι επενδύσεις στη χώρα από τους Έλληνες επιχειρηματίες θα τύχουν της συμβολής της κυβέρνησης σε όλους τους τομείς», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επιπροσθέτως, ο Πρωθυπουργός εξήρε το ρόλο της Aegean στις αεροπορικές συγκοινωνίες τονίζοντας πως στην πράξη μετατρέπεται στον εθνικό αερομεταφορέα της χώρας συνεχίζοντας μια παράδοση 100 ετών.

 «Αξίζει μια ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι 110 νέοι πιλότοι αποφοιτούν από σχολές που πήγαν με έξοδα της εταιρείας. Τα νέα αεροσκάφη θα προσφέρουν κινητήρες νέας γενιάς, με άλλα λόγια χαμηλότερους ρύπους. Η κυβέρνηση ενθαρρύνει εταιρείες που στρέφονται σε τεχνολογίες αιχμής, γιατί το δικό τους κέδρος λειτουργεί παράλληλα με το κέδρος ολόκληρης της εταιρείας. Η Aegean παντρεύει το όραμα με τον ρεαλισμό», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Πηγή: skai.gr