«Υπάρχει ένα ελληνικό νησί για όλους, είτε θέλουν να βουτήξουν από τα βράχια σε κρυστάλλινα νερά ή να χαλαρώσουν σε μία αμμουδερή παραλία», γράφει το Marketwatch, συστήνοντας την Ελλάδα σαν έναν προορισμό για όσους θέλουν να ζήσουν στο εξωτερικό.

«Παρά τα πρόσφατα οικονομικά προβλήματα, όλα τα πράγματα που κάνουν την Ελλάδα και τα νησιά της (227 εκ των οποίων κατοικούνται) τόσο ιδιαίτερη και τόσο ελκυστική, είναι ακόμα εκεί», τονίζει το δημοσίευμα.

«Αγαπημένος προορισμός διακοπών για τους Ευρωπαίους από παλιά, τα πιο δημοφιλή ελληνικά νησιά υποδέχονται και εντυπωσιάζουν τους ξένους εδώ και δεκαετίες», προσθέτει.

Το Marketwatch ξεχωρίζει τρία ακίνητα σε χαμηλές τιμές στα ελληνικά νησιά.

Στις Πεταλούδες της Ρόδου

Τιμή: 75.000 ευρώ (88.700 δολάρια)

Η κατοικία με το ένα υπνοδωμάτιο και το ένα μπάνιο διαθέτει ανοικτή κουζίνα και μία μικρή βεράντα. Απέχει 30 λεπτά από την πόλη της Ρόδου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για προσωπική χρήση ή για βραχυχρόνιες μισθώσεις.

Στο Μαλεβίζι της Κρήτης

Τιμή: 85.000 ευρώ (100.500 δολάρια)

Μεζονέτα δύο υπνοδωματίων και ενός μπάνιου με ανοικτή κουζίνα στον νομό Ηρακλείου, είναι μέρος συγκροτήματος που μοιράζεται μία πισίνα και ένα τζακούζι. Πωλείται επιπλωμένη, επομένως είναι έτοιμη για όποιον θέλει να μετακομίσει ή να την νοικιάσει.

Στην Επίσκεψη της Κέρκυρας

Τιμή: 89.000 ευρώ (105.200 δολάρια)

Πρόσφατα ανακαινισμένη κατοικία με ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο, απέχει ελάχιστα με τα πόδια από τα εστιατόρια και τα μπαρ του χωριού.

Πηγή: moneyreview

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις