Γενική συνέλευση του Ελληνο-ιταλικού Επιμελητηρίου

Οι στόχοι του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου για το 2006 αναφέρθηκαν στη γενική συνέλευση του Επιμελητηρίου. Στην σχετική εκδήλωση παρευρέθησαν εκπρόσωποι των εταιριών-μελών του Επιμελητηρίου για τη διαδικασία εκλογής του Δ.Σ αλλά και για την ενημέρωσή τους σχετικά με την πρόοδο του Επιμελητηρίου.
Μίλησαν ο εμπορικός ακόλουθος της Ιταλικής Πρεσβείας Dott. Francesco Capecchi, o απερχόμενος Πρόεδρος και νέος Επίτιμος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Avv.Donato Stasi, o Αντιπρόεδρος Ε.Ε κ.Αναστάσης Πάριος, ο οποίος αναφέρθηκε στα οικονομικά αποτελέσματα του 2005 και ο Πρόεδρος Ε.Ε Cav. Belisario Capocci, ο οποίος παρουσίασε το πρόγραμμα για το 2006 δίνοντας έμφαση στην προοπτική αναβάθμισης της διαδικτυακής «πύλης» που διανύει περίοδο μεγάλης επισκεψιμότητας, τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν τους προσεχείς μήνες, όπως επίσης την συνεχή ενημέρωση των μελών μέσα από το διμηνιαίο περιοδικό Idea Italiana και τα εβδομαδιαία newsletters.
Ακόμη αναφέρθηκε στην πραγματοποίηση των ελληνο-ιταλικών επιχειρηματικών συναντήσεων (workshops) με σκοπό την προώθηση αλλά και ενίσχυση του εμπορίου των δύο χωρών. Αμεσος στόχος του Επιμελητηρίου είναι επίσης το ?πάντρεμα? ελληνικών και ιταλικών εθελοντικών οργανώσεων κι αυτό διότι το Επιμελητήριο θεωρεί ότι η επένδυση στον τομέα των κοινωνικών ευασθησιών είναι εξίσου σημαντική όσο και η εμπορική.
Τα βραβεία σε επιχειρήσεις για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη των ελληνο-ιταλικών εμπορικών σχέσεων παρέδωσε ο εμπορικός ακόλουθος της Πρεσβείας Dott.Francesco Capecchi στις εταιρίες: Italfood ΕΠΕ, Jura Travel, Migato Α.Ε, Teleperfomance Hellas, Αέριο Πόλης Α.Ε., Joy Tours, Rgz Magnetti Marelli Α.Ε, Acropol Α.Ε, Akarport Α.Ε., Amphitrion Hellas Α.Ε., Ankar Α.Ε, Eco-Ζωή, Katrea Travel, La Pasteria, Li La Lo, Master Holidays Ε.Π.Ε, Moda Bagno Α.Ε, Βούτος Ανδρέας, Ε.Α.Β Α.Ε, Καμπύλη Α.Ε, Κουτουλάκη Κωνσταντίνα, Κτημ.Χατζημιχάλη, Νεοχημική Λαυρενtιάδης ΑΒΕΕ, Νηρεύς Ιχθ.Χίου ΑΕ, Παγώνη Ολυμπία και Υγειονομική Προμηθευτική Θεοδόσης.
Πηγή: ΑΠΕ
Πηγή: skai.gr