Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Έχουν καταβληθεί 6,8 δισ. ευρώ σε 544.591 ΑΦΜ- Αναλυτικά στοιχεία ανά ΔΟΥ

Αναλυτικά στοιχεία για τον αριθμό των επιχειρήσεων ανά ΔΟΥ που έλαβαν Επιστρεπτέα Προκαταβολή και για τους 5 κύκλους έδωσε πριν από λίγο στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονονομικών «για λόγους ενημέρωσης και πλήρους διαφάνειας»

Στα στοιχεία που παρατίθενται παρακάτω, αποτυπώνονται αναλυτικά, ανά Δ.Ο.Υ., το ύψος των χρηματοδοτήσεων που έχουν χορηγηθεί και ο αριθμός των δικαιούχων οι οποίοι τις έλαβαν, σε κάθε κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής ξεχωριστά, αλλά και αθροιστικά στους 5 πρώτους κύκλους.

Δείτε εδώ τα αναλυτικά στοιχεία.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, μέχρι σήμερα έχουν ενισχυθεί με 6,8 δισ. ευρώ συνολικά 544.591 μοναδιαίοι Α.Φ.Μ., που αντιστοιχούν κυρίως σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη τη χώρα και όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα.

«Η κυβέρνηση, αξιοποιώντας, με τον βέλτιστο τρόπο, τα εγχώρια και ευρωπαϊκά διαθέσιμα εργαλεία και πόρους, στο πλαίσιο των δημοσιονομικών και ταμειακών δυνατοτήτων της χώρας, στηρίζει καθ’ όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης τον παραγωγικό ιστό της οικονομίας ώστε να ξεπεράσει την πρωτοφανή αυτή δοκιμασία με τις ελάχιστες δυνατές συνέπειες», υπογραμμίζει η ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών. 


 

Πηγή: skai.gr