Κλείσιμο

Zip jumper: Αυτό είναι το πουλόβερ που δεν θα αποχωρίζεσαι φέτος τον χειμώνα

Aπό ό,τι φαίνεται η φετινή σεζόν θα είναι μια αρκετά ταραχώδης περίοδος όσον αφορά τη βιομηχανία της μόδας.

Φυσικά το zip jumper, ή το πουλόβερ του μπαμπά, είναι και ένα από τα στοιχεία που θα μας απασχολήσει αρκετά. Ναι, αυτό το κομμάτι της ανδρικής μόδας, το οποίο πλέον έχει αποκτήσει μια διαφορετική προσέγγιση, και έχει στόχο να κάνει τη ζωή μας ακόμα πιο συναρπαστική.

Το zip jumper πρόκειται για ένα από τα πιο stylish fashion items. Αν θέλεις να ανακαλέσεις τη χειμερινή διάθεσή σου, τότε δεν έχεις παρά να το εμπιστευτείς. Συνδυάζεται μοναδικά με τα αγαπημένα σου jeans, με ένα λευκό παντελόνι ή ακόμα και ως set. Με λίγα λόγια, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να υποδεχθείς τον χειμώνα.

Πως να το συνδυάσεις 

Με δερμάτινο παντελόνι 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alicia Roddy (@lissyroddyy)

Zip jumper και δερμάτινο παντελόνι. Ο απόλυτος συνδυασμός. Για να απογειώσεις τη συγκεκριμένη εμφάνιση χρειάζεσαι μόνο δύο απαραίτητα στοιχεία: τα αγαπημένα σου μποτάκια και μια τσάντα που θα ισορροπήσει το outfit σου.

Set

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alicia Roddy (@lissyroddyy)

Δεν χρειάζεται να τονίσουμε πόσο cool μπορεί να είναι αυτό το outfit. Γενικότερα η επιλογή ενός set είναι πάντα μια αρκετά σοφή κίνηση, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις με αμέτρητους συνδυασμούς. Ένα σύνολο με το αγαπημένο σου zip πουλόβερ και παντελόνι στην ίδια απόχρωση, είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να φορέσεις αυτό το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

Με το αγαπημένο σου jean παντελόνι 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

 

Πόσο coolness μπορείς να αντέξεις; Αν επιθυμείς να δημιουργήσεις στη στιγμή το ιδανικό easy-going look, τότε ιδού ο καταλληλότερος τρόπος να το συνδυάσεις. Zip jumper, jean παντελόνι, χρυσές αλυσίδες και τα πιο fashionable αρβυλάκια σου. Είσαι έτοιμη.

Διαβάστε ακόμα:

80s-90s Glam και νέοι κανόνες εμπνέουν την collection Φθινόπωρο-Χειμώνας ’22 στα γυναικεία κοσμήματα

Eyeliner: Αυτές είναι οι ιδανικές αποχρώσεις βάσει του χρώματος των ματιών σου

Πηγή: skai.gr