Tο make up tip από το show του Dior που υπόσχεται εντυπωσιακό αποτέλεσμα

Διαχρονικά sexy, μυστηριώδη και εντυπωσιακά, τα smokey eyes είναι ένα από τα πιο αγαπημένα makeup looks. Το σκούρο περίγραμμα στα μάτια ταιριάζει ιδανικά στις φθινοπωρινές και χειμερινές μέρες αλλά φαίνονται λίγο βαριά για το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι έτσι κ’ αλλιώς, θέλουμε κάτι ανάλαφρο και φυσικό.
Ένα look χωρίς πολύ προσπάθεια που θα αναδείξει την ηλιοκαμένη επιδερμίδα μας. Γι’ αυτό και συνήθως αποφεύγουμε τα smokey eyes αυτή την εποχή. Ευτυχώς, ο Peter Phillips, Creative and Image Director του οίκου Christian Dior, παρουσίασε την πιο φρέσκια εκδοχή του αγαπημένου look στα πλαίσια του haute couture show του οίκου.

Το look κινήθηκε σε σκούρους μπλε τόνους στα μάτια που αναδεικνύονται από την φυσική, λαμπερή επιδερμίδα των μοντέλων. Θέλοντας να παρουσιάσει ένα look που να είναι συνάμα μοντέρνο αλλά και φορέσιμο κάθε στιγμή της μέρας, ακόμα και το καλοκαίρι, προτίμησε σκούρα μπλε σκιά αντί για electric blue. Έτσι, το αποτέλεσμα είναι πιο διακριτικό. Επίσης, αποφάσισε να σβήσει τη σκούρα μπλε σκιά πάνω από μαύρο eyeliner, τοποθετημένο στο περίγραμμα των ματιών των μοντέλων.

Με αυτόν τον τρόπο το look είναι πιο απαλό, δίνοντας μια 90s νότα και μια αίσθηση σαν να φοράς το smokey eye look σου από το προηγούμενο βράδυ και έχει πλέον ενσωματωθεί αρμονικά γύρω από τα μάτια σου. Το ιδανικό επιμελώς ατημέλητο καλοκαιρινό look, ειδικά για όσες θέλουν να αναδείξουν το βλέμμα τους! Που, με τη χρήση μάσκας φέτος, ποια δεν το θέλει;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

Παρόλο που το πάντρεμα της σκούρας μπλε σκιάς με το μαύρο μολύβι κάνει το look φρέσκο, φορέσιμο και πιο απαλό, είναι σημαντικό να υπάρχει ισορροπία με το υπόλοιπο πρόσωπο. Γι’ αυτό και ο Peter Phillips επίλεξε να αφήσει την επιδερμίδα των μοντέλων σχεδόν γυμνή. Το κλειδί για το συγκεκριμένο look είναι η σωστή προετοιμασία της επιδερμίδας. Φρόντισε να ενυδατώσεις καλά το δέρμα σου, δημιουργώντας μια φυσική λάμψη. Στο Dior haute couture show, ο Peter Phillips προτίμησε τη σειρά Dior Prestige για την προετοιμασία της επιδερμίδας των μοντέλων. Παρόλο που θα χρησιμοποιήσεις τα δικά σου αγαπημένα προϊόντα περιποίησης, αξίζει να απολαύσεις τη διαδικασία, σαν να ήσουν στο haute couture show!

Προχωρώντας στο μακιγιάζ, ο Peter Phillips προτείνει ένα foundation χωρίς πολύ λάμψη, που θα φωτίσει φυσικά την επιδερμίδα. Εκείνος επέλεξε το Dior Forever Matte για το show. Όσο φυσικό και να θέλουμε να είναι το αποτέλεσμα ενός μακιγιάζ, μια καλή βάση και καλοσχηματισμένα φρύδια είναι musts.

Γι’ αυτό και ο makeup artist προτείνει να γεμίσεις διακριτικά τα φρύδια σου με ένα μολύβι. Στη συνέχεια, προετοίμασε τα χείλη των μοντέλων με ένα scrub. Ολοκλήρωσε το look με ένα διάφανο glossy lip balm, όπως το Rouge Dior Satin Balm στην απόχρωση 000.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

Η σωστή προετοιμασία της επιδερμίδας είναι καίρια για την επιτυχία του look. Πριν ή μετά τα παραπάνω βήματα, περνάς στα μάτια. Με ένα μαλακό μαύρο μολύβι σχεδίασε το περίγραμμα των ματιών σου. Για να κάνεις το look πιο απαλό και καλοκαιρινό, σβήσε πάνω από το μολύβι μια σκούρα μπλε σκιά.

Κάνε καλό blending μεταξύ των προϊόντων μέχρι να πετύχεις το επιθυμητό σου αποτέλεσμα. Φυσικά, μπορείς να τοποθετήσεις το μολύβι πάνω, κάτω ή σε όλο το περίγραμμα του ματιού. Μόλις, πετύχεις το αποτέλεσμα που θες, πέρασε λίγο mascara στις πάνω βλεφαρίδες σου.

Η συμβουλή του Peter Phillips για να πετύχεις το ιδανικό look, είναι να προτιμήσεις μια πιο λεπτή γραμμή εάν θες να φαίνεται πιο διακριτικό και φυσικό. Σε κάθε περίπτωση, όμως, είναι ένα ιδανικό look για το καλοκαίρι, απλό και τέλειο για όσες είναι διστακτικές με τα χρωματιστά eye looks. Είναι εντυπωσιακό και sexy χωρίς να μαρτυρά την προσπάθεια και το χρόνο που χρειάστηκες για να το πετύχεις. Γι’ αυτό και είναι το ιδανικό smokey eye look για φέτος το καλοκαίρι!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

Διαβάστε ακόμα:

Tο make up tip από το show του Dior που υπόσχεται εντυπωσιακό αποτέλεσμα

Γιατί έχουμε περισσότερη ερωτική διάθεση το καλοκαίρι;

Πηγή: Savoirville
TAGS: DIOR make up