Το γιλέκο είναι το κομμάτι που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς φέτος

Την αγάπη μας για τα κοστούμια την ξέρεις, είναι δεδομένη! Είναι ένα κλασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, που ξεκίνησε ως καθαρά αντρικό ρούχο και κατέληξε να γίνει το απόλυτο σύμβολο θηλυκής δύναμης, sexiness και κομψότητας. Έχει αμέτρητες εκδοχές, μπορεί να φορεθεί σε σχεδόν όλες τις περιστάσεις και να ταιριάξει σε όλα τα γούστα.

Ήρθε η στιγμή λοιπόν να πάμε αυτή τη σχέση αγάπης ένα βήμα παραπέρα και να δούμε με μια νέα ματιά το γιλέκο. Το γιλέκο είναι το τρίτο κομμάτι που συμπληρώνει το κλασικό κοστούμι, γνωστό κι ως three piece suit.

Φυσικά η σύγχρονη και θηλυκή προσέγγιση μάς δίνει τη δυνατότητα να το φορέσουμε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και να πειραματιστούμε με μια μεγάλη γκάμα επιλογών, από αυστηρό σε casual κι από elegant σε sexy. Άρα, ετοιμάσου να κάνεις μια νέα προσθήκη στην ντουλάπα σου!

Το κλασικό three piece suit

Αρχικά, ξεκινάμε με κάτι που έχει αποκτήσει τη στόφα του κλασικού. Ένα oversized κοστούμι που μπορείς να φορέσεις όλη τη μέρα και που ισορροπεί ανάμεσα στο εκ φύσεως κομψό και στο σύγχρονο λόγω της γραμμής του.

Το corduroy γιλέκο

Φέτος μαζί με το βελούδο, τη δυναμική επιστροφή του κάνει και το κοτλέ. Αν δεν θέλεις να το φορέσεις σε total look μπορείς να το επιλέξεις για το γιλέκο σου για έναν πιο ήσυχο πειραματισμό. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να κάνεις layering πάνω από ένα denim πουκάμισο.

Casual elegant

Αν δεν ήξερες με τι να συνδυάσεις το dad pant σου, ένα πλεκτό γιλέκο είναι η λύση. Κι αν βρεις ένα με ιδιαίτερα κουμπιά ακόμα καλύτερα. Αν θέλεις κάτι πιο δυναμικό από τα αγαπημένα σου sneakers, ένα ζευγάρι τακούνια είναι μια εντυπωσιακή επιλογή.

Everyday casual

Το γιλέκο δεν είναι απαραίτητο να έχει μόνο αυστηρό χαρακτήρα, μπορεί να είναι και πολύ cool. Φόρεσε το χωρίς πουκάμισο ή μπλούζα από μέσα και χρησιμοποίησε το για top. Το αν θα αφήσεις την κοιλιά σου ακάλυπτη το αφήνουμε σε σένα.

Γιορτινό outfit

Μια εναλλακτική για φέτος αν δεν έχεις όρεξη να βάλεις φόρεμα είναι φυσικά το κοστούμι. Αντί για μαύρο προτίμησε ένα φλογερό κόκκινο και κράτα το σακάκι μόνο για πανωφόρι. Ολοκλήρωσε το σύνολό σου με μερικά εντυπωσιακά κοσμήματα.

Elegant sexiness

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl)

Ένα κάπως διαφορετικό κοστούμι, που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις είναι το γιλέκο με μια pencil φούστα. Το κλασικό μαύρο χρώμα θα ενισχύσει την δυναμικότητα του συνόλου σου ενώ θα αναδείξει την θηλυκότητα και την κομψότητα σου.

Το γιλέκο πανωφόρι

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARTA DÍEZ (@martiitadiez)

Τέλος σου έχουμε την ιδανική stylish ιδέα για ένα πετυχημένο layering τώρα που έχουν πέσει οι θερμοκρασίες. Ένα καπιτονέ γιλέκο μπορεί να φορεθεί πάνω από ένα μακρυμάνικο top ή ένα ζεστό πουλόβερ και χωράει άνετα μέσα από το παλτό σου.

Διαβάστε ακόμα: 

O Ed Sheeran και ο Elton John ανακοίνωσαν το νέο χριστουγεννιάτικο single «Merry Christmas» 

«And Just Like That» το νέο τρέιλερ του HBO Max για το reboot του «Sex and the City» μόλις κυκλοφόρησε

Πηγή: savoirville